Jézus hol van?

Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 02:15
1 2 3 4
 31/35 Mátyó válasza:

Szia!

Az Úr Jézus közel 2000 évvel ezelőtt eljött erre a földre, megszületett Márián keresztül a Szentlélek által. Ő nem volt bűnös! Azért jött, hogy 33 évesen meghaljon érted és értem és az egész emberiség bűneiért a kereszten. De harmadnapon feltámadt! Felment a Mennyországba.

"Jézus hol van?" Most a Mennyországban van! De el fog jönni, nem tudjuk mikor, de el fog jönni mindazokért, akik hisznek Őbenne igazán és követik Őt cselekedeteikkel.

"Mert ahol én vagyok" mondja Jézus, "azt akarom, hogy ott legyetek ti is" mármint a Mennyországba, ahol nincs több fájdalom, félelem, ahol örökké dicsőíthetjük Őt, ahol örökké boldogság és szeretet lesz bennünk.

Aki viszont nem hisz, elkárhozik! Aki visszautasítja Őt, aki azt mondja "hiszek" de cselekedetei nem az mutatják, az is a pokolba kerül.

"Higgyj az Úr Jézusban és üdvözülsz. Mind te és mind a te házad népe". Higgyj Jézusban és cselekedd meg az Ő akaratát és akkor majd találkozol vele azaz Jézussal.

Vagy halálod után, vagy ha megéled azt a napot amikor Jézus visszajön, akkor.

Nem csak tested van, hanem lelked is. A tested meghal ugyan, de a lelked él tovább, de nem mindegy hogy hol.

Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan vagy itt, vagy privátban.

Üdv: Máté

2014. nov. 12. 09:42
 32/35 anonim válasza:
Jézus hol nincs?
2014. dec. 4. 23:48
 33/35 anonim válasza:
Biztos itt van a gyakorin,itt mindenki jézusnak tartja magát annyira okosakat ir..
2014. dec. 21. 09:59
 34/35 anonim ***** válasza:
Nekem sehol. Neked,benned.
2014. dec. 21. 11:05
 35/35 anonim ***** válasza:
Jezus az Atyanal van a menyben onnan jon el itelni eleveneket es holtakat.
2014. dec. 22. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!