Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megfáradtam mit tegyek?

Megfáradtam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudok beilleszkedni semmilyen közösségbe ha bemegyek egy gyülibe a kutya nem szól hozzám ott is egyedül vagyok.Mióta megtértem azóta egyedül vagyok az Úrral (7éve).De mostanában nagyon eltávolodtam tőle nincs kedvem olvasni a Bibliát időzni az Úrral.Szívemben hiszek ,de nincs motivációm.

2014. okt. 31. 01:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Keress egy hobbit, ami feltölt, embereket, akik vidámak!:)

Könyveket, eseményeket, amik motiválnak!

2014. okt. 31. 02:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ebben a cipőben jártam, akkor azt az igét kaptam, hogy viselkedjek úgy másokkal, ahogy szeretném hogy viselkedjenek velem. És igaz.
2014. okt. 31. 05:22
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Térj vissza.
2014. okt. 31. 05:27
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia !

Ilyenkor meg kell vizsgálnia magát az embernek !

Miért tértél meg, mi volt akkor 7 éve a motivációd ?

Valamilyen érdekből ? láttál másokat sikeresnek

és te is ezt akartad ?

Az biztos nem Istennel van a probléma mert Ő nem változik meg az ember szíve az ami meg tud változni.

Javaslom menny vissza abba a gyülekezetbe ahol megtértél és ne járj gyülekezetről gyülekezetre mert ez nem fogja megváltoztatni

az Istennel való kapcsolatodat hanem rossz irányba visz.

Ott ha van rá lehetőség rendezd el azt a dolgot ami miatt eljöttél

(pl bocsánatkérés) alázd meg magad Isten és az emberek előtt esetleg böjtölj keresd az Urat, kezdj el hálát adni és megköszönni dolgokat lásd meg a jó dolgokat ami ott van az életedbe mert Isten nem feledkezik el rólunk.

Ha meg tudsz újulni akkor Ismét a régi lesz a kapcsolatod Istennel.

1 Az éneklőmesternek, Jedutunnak; Aszáfé, zsoltár.

2 Szavamat Istenhez [emelem] és kiáltok; szavamat Istenhez [emelem], hogy figyelmezzen reám.

3 Nyomorúságom idején az Urat keresem; kezem feltartom éjjel szünetlenül; lelkem nem akar vigasztalást bevenni.

4 Istenről emlékezem és sóhajtok; róla gondolkodom, de elepedt az én lelkem. Szela.

5 Szemeimet ébren tartod; hánykolódom, de nem szólhatok.

6 Elmélkedem a régi napokról, a hajdankor éveiről.

7 Megemlékezem éjjel az én énekeimről; szívemben elgondolkodom és azt kutatja lelkem:

8 Avagy mindörökké elvet-e az Úr? és nem lesz-e többé jóakaró?

9 Avagy végképpen elfogyott-e az ő kegyelme? vagy megszűnik-e ígérete nemzedékről nemzedékre?

10 Avagy elfelejtkezett-e könyörülni Isten? avagy elzárta-e haragjában az ő irgalmát? Szela.

11 És mondám: EZ AZ ÉN BETEGSÉGEM, HOGY A FELSÉGESNEK JOBBJA MEGVÁLTOZOTT ???

12 Megemlékezem az Úrnak cselekedeteiről, sőt megemlékezem hajdani csodáidról;

13 És elmélkedem minden cselekedetedről, és tetteidről gondolkozom.

14 Oh Isten, a te utad szentséges; kicsoda olyan nagy Isten, mint az Isten?

15 Te vagy az Isten, aki csodát művelsz; megmutattad a népek között a te hatalmadat.

16 Megváltottad népedet karoddal a Jákób és a József fiait. Szela.

17 Láttak téged a vizek, oh Isten, láttak téged a vizek és megfélemlének; a mélységek is megrázkódtak.

18 A felhők vizet ömlesztének; megzendülének a fellegek, és a te nyilaid széjjel futkostak.

19 Mennydörgésed zúgott a forgószélben; villámlásaid megvilágosították a mindenséget; megrázkódott és megindult a föld.

20 Utad a tengeren volt és ösvényed a nagy vizeken; és nyomaid nem látszottak meg.

21 Vezetted mint nyájat, a te népedet, Mózesnek és Áronnak kezével.

2014. okt. 31. 06:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt: Zsoltárok 77,10
2014. okt. 31. 06:04
 6/17 anonim ***** válasza:

Tisztitsd meg mind a környezetedet, mind magadat. Kérj szolgálatot, ha úgy érzed nem boldogulsz egyedül.

És itt irta valaki, hogy emlékezz meg mit cselekedett eddig az Úr veled, mikből hozott ki, milyen csodákat tett, hogyan győgyultál meg stb.

A kegyelem első időszaka nem tart örökké. A csecsemőktől is elvárják, hogy felnőjenek. Az Úr nem csak ad, hanem kér, parancsot is ad.

Az életed egyik szakaszán nyitott kapuid vannak. Keresd meg, és zárd be az Igének megfelelően és takaritsd ki azt aki

2014. okt. 31. 07:08
 7/17 anonim ***** válasza:

Tisztitsd meg mind a környezetedet, mind magadat. Kérj szolgálatot, ha úgy érzed nem boldogulsz egyedül.

És itt irta valaki, hogy emlékezz meg mit cselekedett eddig az Úr veled, mikből hozott ki, milyen csodákat tett, hogyan győgyultál meg stb.

A kegyelem első időszaka nem tart örökké. A csecsemőktől is elvárják, hogy felnőjenek. Az Úr nem csak ad, hanem kér, parancsot is ad.

Az életed egyik szakaszán nyitott kapuid vannak. Keresd meg, és zárd be az Igének megfelelően és takaritsd ki azt aki bement és akadályozza a kapcsolatodat Istennel.

Az első kegyelmi idő csodálatos. Szinte semmit nem kell tenned, és csodák és megtapasztalások tömkelege éri az embert, de ez nem marad igy, mert ahogy fejlődsz érsz, a támadások is egyre magasabb szintűekké válnak, és neked Isten mindent a kezedbe adott ahhoz, hogy tudj ellene tenni..

Térj vissza az első szeretetre.

2014. okt. 31. 07:10
 8/17 anonim ***** válasza:
+Kérd Istent, hogy adjon hű és igaz barátokat melléd.
2014. okt. 31. 07:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy tea kéne neked.
2014. okt. 31. 07:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mond ezt el Istennek imában. Kérj tőle újult erőt, hogy legyen kedved olvasni a Bibliát és ne távolodj el tőle.
2014. okt. 31. 08:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!