Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megfáradtam mit tegyek?

Megfáradtam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudok beilleszkedni semmilyen közösségbe ha bemegyek egy gyülibe a kutya nem szól hozzám ott is egyedül vagyok.Mióta megtértem azóta egyedül vagyok az Úrral (7éve).De mostanában nagyon eltávolodtam tőle nincs kedvem olvasni a Bibliát időzni az Úrral.Szívemben hiszek ,de nincs motivációm.

2014. okt. 31. 01:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Igyál meg fél liter misebort.
2014. okt. 31. 09:04
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el, nagyon jó:) Csak egy baj van, hogy a világiak nem tudják használni, mivel nincsenek szövetségben. Ez meg pont azoknak való, akik már betöltekeztek.

2014. okt. 31. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Ézs 40,31

De a kik az Úrban bíznak, erejök megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!

2014. okt. 31. 13:18
 14/17 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Ez az állapot akkor fordúl elő, ha - ahogyan írod is-, eltávolodtál Istentől.

Előfordúlt már veled, hogy nagyon szerettél valakit, és mégsem vágytál a társaságára? Nem igen. Akit szeretünk, annak mindig jó a társasága.

Miért nincsen kedved olvasni a Bibliát? Mi az oka? Isten hibás ebben? Nem hiszem, hogy ezt gondolod.

Tényleg egy jó tea, és Istennel egy őszinte beszélgetés, felszínre hozza majd a szíved indítékait. Adj lehetőséget Istennek: közeledj hozzá, és ő is közeledni fog te hozzád.

„Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok” (JAKAB 4:8).

2014. okt. 31. 15:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Nincsenek keresztény ismerőseim ,barátaim,testvéreim nem tudok elbeszélgetni senkivel.Ezen egy tea nem segít.
2014. okt. 31. 15:52
 16/17 Sztracsatellavagyok ***** válasza:
Szia! A legjobb az lenne, ha egy lelkigondozóval, vagy egy lelkésszel tudnál beszélgetni erről. Ismerek sok lelkészt, és olyannal még nem találkoztam, aki kidobott volna, ha őszintén mentem hozzá a kérdéseimmel és a problémáimmal. Mindenkinek vannak sajátosságai, így egy lelkésznek is lehetnek - de ő is lát benned olyan dolgokat, amik neki furák. Szerintem nyíltan menj oda valakihez, és kérj tőle egy kis beszélgetést! Budapesten amúgy ismerek több közösséget is, ha érdekelne, írj rám!
2014. okt. 31. 23:57
 17/17 anonim válasza:
Megfáradtál? Feküdj le aludni
2014. nov. 1. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!