Miért állítják ennyire biztosan az emberek, hogy Jézus és Isten léteznek?
Istennel lehet találkozni, csak nem te döntöd el, hogy hol és hogyan, Isten ugyanis az egyházon keresztül cselekszik, azon kívül nem. Ha egész életedben elkerülöd azokat a helyeket, ahol Isten találkozni akar veled, akkor lehet, hogy úgy telik el az életed, hogy soha nem jön létre a találkozó és csak a földi életed befejezése után ismered fel, mekkora szükséged lenne Istenre. Sajnos azonban a földi élet idejére van korlátozva az Istennel való megbékülés lehetősége, azután már lehetetlen, ez szellemi törvény.
Javaslom, ha tényleg szeretnél meggyőződni arról, hogy létezik-e Isten, akkor keress fel egy olyan helyet, ahol Isten meg tud szólítani. Én rendszeresen megtapasztalom Isten létezését, noha megtérésem előtt ugyanolyan vak voltam erre és süket, mint bármely másik világi ember. Én a Hit Gyülekezetét favorizálom, és ezt tudom jó lelkiismerettel ajánlani, de ez nem azt jelenti, hogy máshol nincs jelen Isten, csak azért nem vállalok felelősséget, mert nem ismerem tapasztalatból. Sajnos azonban olyan közösségek is vannak, ahol Isten egyáltalán nincs jelen, azaz semmiféle garanciát nem jelent egy keresztény jelkép az épületen, vagy vallásos szólamok a homlokzaton.
Hamis istennek pedig sokan fognak hinni. Itt az ideje a bölcsességnek.
Nem tudom, de ha létezne is isten, nem tudom miért kéne dicsőíteni, hiszen mi van ma?
A föld legnagyobb részén nyomorban élnek az emberek, a legtöbb gazdag, luxusban élő paraszt hazudik, csal satöbbi. (nem általánosítok azért írtam, hogy a LEGTÖBB, azaz nem mindenki.. mielőtt valaki ezen kezdene vitatkozni). Aztán: a mocsok folyik a médiában, b*zifelvonulások, r*bancok, a nép elhülyítése és még itt is lehetne sorolni megannyi undorító dolgot.. Úgyhogy ha egyesek szerint létezik isten, és mégis ez folyik a világban és ő irányítja az egészet, tehát neki köszönhetjük, akkor nem tudom hogy lehet rá felnézni, dicsőíteni..
13-as vagyok
Utolsó, nekem most hiába prédikálsz mindenféle zagyvaságot, nem hiszek istenben, szerintem egy nagy baromság az egész, úgyhogy nem tudsz megijeszteni és más útra terelni. Én csak leírtam az én véleményem, hogy ha létezne isten, aki MINDENHATÓ, akkor biztosan tenne valamit, hogy ne ilyen világ legyen, ahol a bűnözés,csaláshazudás határozza meg jóformán az életet.
Szabad akarat van. Így, ha így nézed, bizony lehet ártani a másiknak. Éhezés, és egyéb dolgok, is az emberek cselekedetei ( politika).
Minden ember azt tesz amit akar.
Szabad akarat, viszont nem azt jeleni, hogy nem leszünk megítélve.
Az, hogy miért ne most avatkozik be? Mert Isten így döntött, hogy ez a bolygó legyen olyan amilyennek az emberek eltervezték, éljenek szívük vágya szerint.
Ha valaki rosszat akar tenni, akkor tegye lássuk mi van a szívében.
Ez az élet akkor is egy vizsga, megleszünk ítélve, hogy ki hogyan éli.
Ebbe lehet nem hinni. Mindent lehet, csak nem minden használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!