Csak Hit Gyülekezetesnek szól a kérdés! Hogyan van ez nálatok?
A szex csak házasságon belül, azt tudom.De akkor van valami szabályotok a mennyiségre, vagy amikor megkívánjátok egymást? Az orális szex elfogadott?
Hogyan zajlik egy esküvő,miben tér el a katolikustól? Van nagy lagzi, buli stb?Ki ad össze titeket?
Hogyan zajlik egy temetés?
Temetőbe jártok-e megemlékezni a halottaitokra pl halottak napján, vagy évközben is virágokat vinni?
Pietrosol, azért ez nem ilyen egyszerű.
Az egy dolog, hogy a kérdező nem erre kíváncsi, de a legfontosabb hogy elengedhetetlen ennek megértéséhez a kereszténnyé válás 3 alappillérének megléte. Nem beszélve arról, hogy hatalmas nagy téma.
Több tanulmány íródott már ezzel kapcsolatban (Derek Prince, F. és I.M. Hammond), azonkívül tanítások is vannak, melyek természetesen a SzentÍrás ide való Igéit magyarázzák.
*Hogyan "démonizálódik" az ember a temetőben, illetve hogyan nem, egy hónappal halottak napja előtt? Van valami "démonizálódási" időkorlát?
Nyitott szellemi kapu, és lélegzet útján.
Ha a szellemi kapud nyitva van-már pedig a világi élő emberek mindegyikének nyitva van, ott az megy be, aki akar.
Démon-testétől megfosztott, az embernél magasabb rendű, de a sátáni hierarchia legalacsonyabb szintén lévő szellemi lény. Melynek célja: az emberi test használása, és a démon vágyának kielégítése. Egy csomót találsz róluk irásos formában a Bibliában. Legjobban viszont akkor fedik fel magukat mikor már megtértél, és betöltötted a megszentelődéshez szükséges cselekedeteket.Onnantól kezdve folyamatosan tapasztalsz. Hiszen mindaddig mig rejtve cselekszenek igyekeznek háttérbe maradni.Értelmes, és az embernél magasabb szinten intelligenciaszinten lévőek.
Köszi kzs!
Jogos az észrevétel. Elnézést Kérdező, hogy beleturkáltam a kérdésedbe!
# 23!
Ezek szerint a "szellemi kapud" nyitva van, hogy így félsz?
Ha pedig nincs nyitva és ahogy írod:-"Nem is bír egy démon huzamosabb időt eltölteni Isten szelleme előtt."-, akkor mitől félsz?
25 Nem félek, mert Isten velem, kicsoda ellenem? és nagyobb az aki bennem van, mint aki a világban van:)
Ostoba embernek írja Biblia azt, aki tudva mik vannak,ismeri az írást, és felesleges harcoknak teszi ki magát.
ui: Tudtad, hogy most az írásoddal egy démon nyilvánult meg rajtad keresztül?
# 26!
Nem igazán értelek, hiszen azt írod Isten veled van, tehát nincs mitől félned, másrészről viszont a félelmeid visszatartanak attól, hogy egy jeles napon temetőbe menj.
27 Nem félelem az, ha hallgatok Isten szavára és követem Őt.
Most is próbálod a félelmet felém irányítani, mert már benned van. A kiküldött felém intézett szó, már visszatért rád.
Máté 7-
24.
Valaki azért hallja én tőlem e beszédeket, és megcselekszi azokat, hasonlítom azt a bölcs emberhez, a ki a kősziklára építette az ő házát:
25.
És ömlött az eső, és eljött az árvíz, és fújtak a szelek, és beleütköztek abba a házba; de nem dőlt össze: mert a kősziklára építtetett.
26.
És valaki hallja én tőlem e beszédeket, és nem cselekszi meg azokat, hasonlatos lesz a bolond emberhez, a ki a fövényre építette házát:
27.
És ömlött az eső, és eljött az árvíz, és fújtak a szelek, és beleütköztek abba a házba; és összeomlott: és nagy lett annak romlása.
# 28!
Isten mondta neked, hogy Halottak napja előtt egy hónappal mehetsz csak a temetőbe és ne vigyél virágot a szeretteid sírjára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!