Nagyon aranyos vagy és egyben vicces is, hogy így aggódsz értem. Viszont érdekes, hogy egy olyan dologról próbálsz engem meggyőzni, hogy valójában mi az amit én nap mint nap gyakorlok és ismerek, te meg az internetről veszed az információdat. Picit nevetséges, de köszönöm az aggódásodat. Az, hogy mindezt névtelenül teszed, az meg egy más kérdés. Szerinted egy névtelen, ismeretlen embernek kellene hinnem, vagy a saját szememnek és tapasztalatomnak?
2014. okt. 24. 11:07
32/54 anonim válasza:
Itt teljesen mindegy, hogy valaki T. Zoltán,Tóth Zoltán, Kovács István, vagy Anonymous/XY. Egy megadott név kb. ugyanannyira biztos.
Viszont én saját részemről örülök, hogy a Kérdező kérdésére sokan válaszolhattunk, remélem hasznos volt és ezzel segíthettem.
2014. okt. 28. 07:39
33/54 A kérdező kommentje:
igen :D
2014. okt. 28. 09:20
34/54 T. Zoltán válasza:
Teljesen Igazad van. Én is örülök, hogy sokan válaszoltak a kérdésre. :)
2014. okt. 28. 10:32
35/54 anonim válasza:
"mi az amit én nap mint nap gyakorlok és ismerek, te meg az internetről veszed az információdat"
hmm...elfogulatlan internet, vagy egy belső személy, aki vagy agymosott vagy egyszerűen csak abban érdekelt, hogy minél több embert tönkretegyen, kinek higgyek jobban...hú, nehéz kérdés, de én az internetre szavazok.
2014. okt. 28. 11:02
36/54 T. Zoltán válasza:
Az internet lehetne elfogulatlan ha nem emberek írnának véleményeket. Én nyíltan vállalom, hogy nem vagyok elfogulatlan. Nem is kértem, hogy higgye el bár ki is, hogy igaz amit írtam. Annyit írtam csak, hogy mindenki a saját tapasztalata után mondjon véleményt és azt, hogy minden Szcientológia szervezet ajtaja nyitva áll, könnyen megtudható a címük ezért semmi titkolnivalójuk nincs. Ha ezek után mégis igazak lennének azok a vádak amiket az interneten itt ott olvasni lehet, elképzelhető, hogy bezárták volna ezeket a központokat már, vagy legalábbis titokban üzemelnének? :) Ettől függetlenül gratulálok a döntésedhez!
2014. okt. 29. 20:21
37/54 anonim válasza:
a szcientológia nem véletlenül tiltott jó pár országban. Ismerősöm beállt szcientológusnak, úgyhogy volt szerencsém látni, ahogy az "egyházad" kifosztotta minden pénzéből, úgyhogy köszi, nem akarom saját magam is kipróbálni. Elég az a sok "elfogult" tényfeltáró vizsgálat, meg a saját ismerősöm tapasztalata.
2014. okt. 29. 20:37
38/54 T. Zoltán válasza:
Biztosan igazad van. Megírnád, hogy melyik országban van betiltva szerinted?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!