Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Érdekel a Szcientológia. Kik?...

Gress Hogan kérdése:

Érdekel a Szcientológia. Kik? És Hol?

Figyelt kérdés

hol van Budapesten ilyen templom?

Privátba is lehet! :)

2014. okt. 14. 17:44
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Tóth Zoltán!

Hányas szinten vagy?

Xenu volt már?

Komolyan kérdezem.

Én olvastam a szervezetetek alapítójának, L. Ron Hubbard-nak a Dianetika c. könyvét. Csak azért olvastam végig, mert már elkezdtem. Vegigröhögtem az egészet, annyira nevetséges (engram, démon áramkörök, klír/clear...)

Szóval sci-fi írónak nem volt elég jó az a Hubbard, pénzt se termelt eleget, hát alapított egy org -ot. (Egyháznak nem nevezném...)

2014. okt. 15. 22:25
 22/54 T. Zoltán ***** válasza:
0%

Kedves Névtelen!

Sajnálom, hogy nem értetted meg amit a Dianetika könyvben le van írva, de hát ha a South Park a véleményformáló sorozat a számodra, nem is csodálkozom, hiszen ez a Xenu vagy mi, ott szerepel ha jól tudom. Na de sebaj, egyszer majd sikerül. :)

2014. okt. 20. 22:06
 23/54 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Tóth Zoltán!

Hányas OT szinten vagy? Vagy még nem vagy klír sem? Komolyan kérdezem.

2014. okt. 20. 23:22
 24/54 T. Zoltán ***** válasza:
0%

Kedves Névtelen!

Mit is számít az, hogy Clear vagyok e, vagy OT?

2014. okt. 21. 12:11
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem engem kérdeztél, de amit linkeltem videót, abban mondják, hogy ilyen jellegű szinteket kell elérni.

Gondolom Villás Béla nem egyenlő a South Park-al. De mástól is hallottam erről.

2014. okt. 21. 13:46
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Miért számít?

Például érdekel, hogy igaz módon megvallod-e a hitedet - vagy elkezdesz ködösíteni?

Utóbbi esetben csak most hazudsz - vagy eleve egy hazug ember vagy?

Sok minden kiderül így, és elég gyorsan.

2014. okt. 21. 15:54
 27/54 T. Zoltán ***** válasza:
0%

Kedves Névtelen!

Annak, hogy milyen szintet értem el eddig a Szcientológiában nem hiszem, hogy sok köze van ahhoz, hogy megvallom e a hitemet vagy sem.

Ezen kívül a clear és az OT állapotok tudatossági szintek. Nem egyenlő azzal, hogy mennyi tudása van az embernek az életről és az élet működéséről. Viselkedhet OT-ként az ember úgy is, hogy a szintet még nem érte el. Ha tudod mit jelent az, hogy OT-nak lenni akkor ezt is tudnod kell. Ha nem tudod mit jelent az, hogy OT, akkor meg feleslegesen írom ide le, hogy én az vagyok e vagy sem. A sok félreértés és hamis adat a Szcientológiáról, általában úgy alakul ki, hogy az emberek nem tudnak róla szinte semmit és kitöltik maguk a hiányzó adatokat vagy saját maguk, vagy az internetről innen onnan. Most leírom neked, hogy OT vagyok mondjuk. Nem tudod, hogy az mit jelent, kitalálsz valamit, hogy akkor nekem ezt meg ezt meg kellene tudnom csinálni és ha nem tudom megcsinálni amit kitaláltál, akkor meg azt mondod, hogy a Szcientológia egy hazugság. Ebből dönts el, hogy hazug vagyok e vagy sem. A véleményedhez teljesen jogod van és le is írhatod amit gondolsz. Azon amit én tudok a Szcientológiáról, azon nem sokat fog változtatni ez.

2014. okt. 21. 20:43
 28/54 anonim ***** válasza:

A második jött be.

Ahogy gondoltam...

Az igaz, hogy már régebbről ismerlek, így nem volt nehéz kitalálni.

Elnézést, ha egy másik vallásból idézek: ilyenkor mindig az a bizonyos csúszómászó jut eszembe, ahogy tekergődzik az igazság körül annak idején a kertben.

A te írásodban is volt igazság. Gondosan összeválogatva, hogy az avatatlan szemlélőnek úgy tűnjön, mintha megtámogatná a mondanivalódat.

Nem jött be.

2014. okt. 21. 20:55
 29/54 T. Zoltán ***** válasza:
0%
Mint írtam nyugodtan leírhatod, hogy mit gondolsz. Elvárod, hogy én bizonyítsak valamit miközben névtelenül vádolsz és értékelsz. Nekem semmit nem kell bizonyítanom senkinek, főleg egy névtelen embernek. Mind az én írásomat látják, mind a tiédet. A Szcientológiáról mindent megtudhat bár ki, mivel nyíltan fent van az interneten a hivatalos weboldala, és az összes egyház és misszió címe. Minden szervezet ajtaja nyitva áll mindenki előtt. Te egy névtelenség mögé bújó ember vagy. Döntse el mindenki kinek kell bizonyítania kettőnk közül. :)
2014. okt. 21. 22:37
 30/54 anonim ***** válasza:
92%

Látod, ebben igazad van, hogy "A Szcientológiáról mindent megtudhat bár ki".

Pl. az is elég jó kiindulásnak, ha beírod a keresőbe, hogy:

OT thetan

Az angol Wikipedia oldal az egyes szinteket jól összefoglalja. És van Xenu. De ezekszerint neked még nem mondták el, az még egy vagyonba fog kerülni Neked...

Amióta a WikiLeaks kiszivárogtatta a hivatalos anyagot, már nem lehet ködösíteni.

2014. okt. 23. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!