Valaki elmagyarázná nekem ezt? ( Bővebben lent)
Mit jelent ez? Hogyan kell értelmezni..ti hogyan értelmezitek? (Ha lehet magyarázattal)
" Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert.
35. Mert azért jöttem, hogy meghasonlást támaszszak az ember és az ő atyja, a leány és az ő anyja, a meny és az ő napa közt;
36. És hogy az embernek ellensége legyen az ő házanépe."
"Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!" - Jn 14,27
Nahát, egyszer azt mondja jézus, hogy nem békességet hoz a földre, másik helyen pedig meg békességet hoz a földre. Hogy is van ez? Sok helyen megbukott már a biblia. :)
Utolsó..a Bibliában nincsenek ellentmondások és nem is bukott meg..mivel az akkor emberek másképp gondolkodtak mint mi ezért az írásmódjuk is különbözött..ami számunkra néha furcsának tűnhet..de éppen ezért kérdeztem ezt itt meg..és kaptam is magyarázatot rá!
Köszönöm nagyon szépen!
Kellemes estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!