Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki elmagyarázná nekem...

Xyrot kérdése:

Valaki elmagyarázná nekem ezt? ( Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Mit jelent ez? Hogyan kell értelmezni..ti hogyan értelmezitek? (Ha lehet magyarázattal)

" Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert.

35. Mert azért jöttem, hogy meghasonlást támaszszak az ember és az ő atyja, a leány és az ő anyja, a meny és az ő napa közt;

36. És hogy az embernek ellensége legyen az ő házanépe."

2014. okt. 13. 09:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
üdv, a biblia szerint a Teremtő akarata szerint az emberek elpusztítják majd az összes vallást, mert rájönnek, hogy sátán félrevezető szervezete az összes, kivéve egyet. ez az út, ezen járjatok. ez pedig a szeretet. valójában a szeretet hiánya vezet majd el idáig, ezért mi ne féljünk szeretni felebarátunkat, a hibáival együtt. veszekedés helyett vitázzunk, indulatoskodás helyett kérdezzünk, miként Jézus is sokat kérdezett.
2014. okt. 14. 15:50
 12/14 anonim válasza:

"Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!" - Jn 14,27

Nahát, egyszer azt mondja jézus, hogy nem békességet hoz a földre, másik helyen pedig meg békességet hoz a földre. Hogy is van ez? Sok helyen megbukott már a biblia. :)

2014. okt. 14. 20:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsó..a Bibliában nincsenek ellentmondások és nem is bukott meg..mivel az akkor emberek másképp gondolkodtak mint mi ezért az írásmódjuk is különbözött..ami számunkra néha furcsának tűnhet..de éppen ezért kérdeztem ezt itt meg..és kaptam is magyarázatot rá!

Köszönöm nagyon szépen!

Kellemes estét!

2014. okt. 14. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Jézus új üzenettel jött ebbe a világba.Tisztában volt vele,hogy sokan fogják utálni is emiatt,nemcsak szeretni.Viszont,mivel tisztelte az atyát,ezért nem tagadta meg önmagát,még ha tudta is,hogy a hozzáállásával sokakat idegesíteni fog.
2014. okt. 15. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!