Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az önkielégítés olyan súlyos...

Az önkielégítés olyan súlyos bűn, amikor már nem szabad áldozni? (Csak miután meggyóntam? ) Vagy elég, ha magamban (de tényleg, teljes szívvel) bánom meg Istennek?

Figyelt kérdés
Mert én rettegek az elsőtől, irtózom, én nagyon nem szeretném elmondani senkinek, abba is hagyom, de ugye ami már megtörtént azt meg kell gyónni.

2014. okt. 12. 11:53
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:

Meg kell gyónni.Ha szégyelled így kimondani akkor mond úgy hogy: vétettem a 6. és a 9. parancs ellen.

14 Katolikus L

2015. febr. 8. 21:32
 42/43 anonim ***** válasza:
47%
Tudom hogy régi kérdés meg kamu gyanus ,de le kell írnom.Isten nincs.Az egyház meg egy társadalmilag elfogadott hazugság gyár.A tanitásai meg sz@rok.Az ember egy inteligens majom faj aminek vannak ösztönei.Csináld !Senki nem fog miatta számon kérni.Főleg nem az Isten(aki nincs).De azért vigyázz ne bukj le mert az ciki!
2020. júl. 31. 22:08
 43/43 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mielőtt meggyónnád,kutasd a Bibliában,hogy hol,és miként tartja az bűnnek!

Én igen régen olvasgatom,de ilyen ígét nem találtam.

Némelyek bizonyítékként olyan ígéket hoztak,amelyek NEM maszturbálásról szólnak. Gyanítom,Isten előtt az nem bűn.

2023. aug. 23. 00:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!