Hívők Ti meg tudj átok állni önkielégítés nélkül?
Igen. Nem kell utánozni mindenkinek a mostani divatot. Lehet uralkodni is az ösztöneinken. Nem vagyok már ostoba kamasz.
31/F
Nem vagyok feszült,csak nem értem,hogy ha felteszek egy kérdést,és alá odaírom megerősítésképpen,hogy hívők válaszoljanak,akkor azt miért nem lehet megérteni vagy tiszteletben tartani.
Mellesleg sehol nem írtam,hogy hívő vagyok-e vagy nem,végzek e önkielégítést vagy nem.csupán egy kérdést,és azt hogy vallásos emberek véleménye érdekel.Az első két válasz számomra érdektelen és abszolút haszontalan.
Nem tudom, hogy meg tudnám-e állni, de nem is nagyon akarom. A válasz ott keresendő, hogy én elsősorban Istenben hiszek, és nem az egyházban. Tehát nekem nem az egyházi dogmák fogják megmondani, hogyan éljem a nemi (vagy akármilyen) életemet.
Mindig is úgy gondoltam, hogy annak, hogy hívő keresztény vagyok, nem abban kell megmutatkoznia, hogy mennyire dogmatikusan élem a mindennapjaimat és hányszor járok templomba, vagy hányszor imádkozom egy nap, hanem a mindennapi cselekedeteimben, az élethez való hozzáállásomban és a mennyországba vetett hitemben.
Nem tudom, hogy ez a kérdés csak általános kérdés-e, vagy magad miatt akarsz erre rákérdezni. Én nem akarom megmondani, mit tegyél, ezt neked kell eldönteni, a saját (hívő) lelkiismeretednek.
Ha úgy érzed, jól esne, hajrá. Isten nem fog emiatt lesújtani rád az égből. Maximum pár álerkölcsös bigott keresztény sorolná fel, mekkora bűn ez.
Én vallásos vagyok, de szoktam önkielégítést végezni. Régebben emiatt sokszor bűntudatom volt, de most már úgy gondolom hogy ez azért nem akkora bűn. Nem teszek vele végülis semmi rosszat senkinek. Így én nem is próbálom megállni hogy ne csináljam, amikor kedvem van hozzá, akkor csinálom.
19/L
Azt sem írtam,hogy hívő vagyok,egy kérdést tettem fel,de ezt már írtam.Nem tudom mi kell még ahhoz,hogy felfogd.Talán egy kis ész.
Az értelmes válaszokat köszönöm!
@16:59:
Pont ez a baj, hogy vallásos vagy. Ha hívő lennél, akkor másként gondolnád a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!