A fiatalok, és a mai világ, miért nem hisznek Istenben?
Figyelt kérdés
miért nem érzik szükségét az ő szeretetének, és miért csak a mámornak, és a pénznek akarnak élni. miért nem fogadják el, hogy van egy náluk nagyobb lény is, akinek felelniük is kell, de vele sokkal jobb az élet.2014. szept. 26. 21:10
21/22 anonim válasza:
Nem feltétlen és általánosan mondható ez,hisz jómagam is hiszek Istenben! Bár sokan azt mondják,hogy képmutatás vagy,hogy "égő" dolog a hit én mégis jókedvvel vallom,hogy Isten hazavár az Örök életre és földi életemben igyekszek minél több időt vele tölteni/találkozni(szentmisén,Szentírásban,imában) Nem állítom és soha sem tettem,hogy nem esnék bűnbe vagy nem tennék,olyat ami helytelen,de bízok abban,hogy Isten megbocsát,hisz Ő mindenkit feltétlenül és mindennél jobban szeret.
16/F
22/22 anonim válasza:
En 14 eves vagyok egyik baratnom o is kereszteny egy iskolaba jarunk az o csaladja es az en csaladom is keresztenyek ismerek par velem egyidos keresztenyeket ..
Nem az egesz tini ilyen bunkok,csak a mamornak,penznek elnek... vannak kivetelek es nagyon sok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!