Felnőttek, szerintetek mi lenne, milyen lenne a világ, ha a kamaszok, fiatalok ilyenek lennének?
Mi sem voltunk szentek fiatal korunkban, és nem dőlt össze a világ.
Hippis korszakot is túlélte a bolygó. Sok mást is.
Fiatalok, ráérnek lecsendesedni, ha idősebbek lesznek.
Akkor pedig lefognak, ahogy mi is.
Hadd érezzék pár évig, hogy bejönnek a világmegváltó gondolataik, terveik. Persze, lehetőleg mindezt ésszel, és ne totál ész nélkül.
"Milyen lenne így szerintetek a világ?"
Tökéletes!
nem azzal van a baj ha az ember tiniként kipróbál új dolgokat, elmegy bulizni, vagy néhanapján felönt a garatra. az a probléma, hogy a mérték nem szerepel a szótárjukban, mindent végletesen csinálnak.
amikor gimis voltam, ugyanúgy jártam bulizni, ahogy biciklizni, moziba, olvastam, tanultam normálisan.
5-ös: A hatvanas évek fűben úszott. Hippik, Woodstock, világbéke. Meg hallucinációk. A 70es évek a punk fénykora. Ramones, Sex Pistols, piák, ragasztózás, mohikán haj, kocsmai és utcai balhék. A 80as évek meg grunge. A fél tini társadalom egy heroinfüggőt istenített.
Komolyan gondolják azt emberek, hogy bármi új is van a mai fiatalság viselkedésében? Ez szimpla struccpolitika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!