Mi lett az emokból, most, hogy felnőttek?
Figyelt kérdés
Nagyjából általános iskolás voltam, amikor jött ez az "emo hullám", most 22 éves vagyok. Azon gondolkoztam, hogy mik lettek belőlük, egyik napról a másikra kidobták a fekete, meg lilacsíkos dolgaikat, meg az összes piercingjüket, és elkezdtek "normálisan" létezni? Vagy átalakult valami mássá? Kíváncsi vagyok. Az akkori osztályommal már rég nem tartom a kapcsolatot, úgyhogy tényleg nem tudom, kik lettek belőlük.2014. febr. 26. 01:26
1/10 anonim válasza:
Hogyha igazi emosok voltak akkor már temetőben vannak. Hogyha nem, akkor élnek valahol.
2/10 anonim válasza:
Kinőttek ebből a gyerekes baromságból,és lehet hogy már csak egy rossz emlék maradt nekik.
3/10 anonim válasza:
Remélhetőleg jókat nevetnek ,a fiatalkori önmagukon ... hogy egyáltalán hogyan tudtak olyan botrányos kinézettel az utcára lépni .
4/10 anonim válasza:
Én 27 éves vagyok, nálunk nem volt emo, más hülyeségek voltak, és 22 évesen ugyanezek már az emósokat fikázták, szóval valószínűleg a most 22 éves ex-amósok a mostani tizenéveseket fikázzák ma már, és besavanyodott emberekké válnak.
5/10 anonim válasza:
Kinőtték ezeket, és most ők szólják le a jelenlegi trendeket.
6/10 anonim válasza:
29 vagyok, már 10+ éve is voltak a környezetemben emosok, gothok, punkok, és nagy részük még ma is az, nem nőtték ki. Sokan mondjuk azt sem tudják mi az emo/goth/punk lényege. Mondjuk a legjobban az emoval vannak eltévedve az emberek. Nem arról szól hogy vagdossák az ereiket.
7/10 A kérdező kommentje:
Jajj, asszem félreértettetek:)
Nem akartam leszólni se az (ex)emokat, se semmilyen más szubkultúrát, csak felmerült bennem ez a kérdés. Amikor volt ez a nagy hullám, rengeteg olyan ismerősöm, barátnőm volt, akinek megvolt ez a fekete haj, fekete, színescsíkos öltözék, sok fekete piercing, erős smink dolog, de 1-2 év alatt felszívódtak, egyrészt mert ahogy elballagtunk általánosból, majdnem soha nem találkoztunk többet, másrészt az utcákról is eltűntek, mintha nem is lettek volna. Azért jutott ez eszembe, mert valamelyik nap a Kökiben sétáltam, és láttam egy ilyesmi párt egy padon ücsörögni, és az jutott eszembe, hogy "jé, még vannak ilyenek?" Szóval semmi lenézés, csak meglepődtem:)
2014. febr. 26. 16:17
8/10 A kérdező kommentje:
A "lényegét" ezeknek a stílusoknak meg nyilván nem értem, mert én nem ilyenekben mozogtam, most csak a kinézetük, illetve mostanában a hiányuk tűnt fel. Pl. egy iskolában minden 3. lány ilyesmi stílust képviselt, de pár éven belül ez a Kökis pár volt az első, akit ilyeneknek láttam.
2014. febr. 26. 16:18
9/10 anonim válasza:
hihihi.aki egyszer emo volt az az is maradt valahol legbelül.ilyen pl.: Andy Biersack kívülről sokkal tűrhetőbb mint régen volt.vagy egy nem emo példát említve Mitch Lucker (aki már nincs köztünk) ő is sokat változott mióta megszületett a kislánya.:)) mellesleg nem minden emo vágja magát..
10/10 anonim válasza:
kérdező: hogy néztek ki a kökiben a padon? lehet én voltam meg a barátom :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!