Miért lett ilyen a világ? Fiatalok isznak, drogoznak, csak a szexen jár az eszük! Ez nektek élet?
khm.... nézz utána byron és társai életformájának, illetve a régi világ hétköznapjainak.
Mindig is ilyen volt a világ.
Nekem nem és nem is vagyok ilyen. Persze a szex az élet része, picit elkülöníteném de tudom mire gondolsz.. a gátlástalan életmódra.
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. Van aki szerint ez így jó. Szerintem nem.
24/F
Nem kell általánosítani.
Ha így szeretnék élni az életüket, akkor jó, én nem különösebben foglalkozok velük.
Szerintem is igazad van kerdezo, pont a tegnap voltunk bulizni baratnoimmel, es a dj-s folyton azt pofazta minden szam elejen hogy (idezem) "erre a szamra jol lehet sze*elni" . Nos, ebbol sokminden lejon, elsosorban is az, hogy aki szerelembol fekszik le a masikkal az szeretekezik, csak a tobbi szexel... tehat o k***azik/r**ancozik, valjon egeszsegere.
Szoktam inni, mikor igy elmegyunk, en kb minden honapban max ketszer jarok bulizni. Tehetenem hogy minden hjeten lenntvagyok, de nekem tervem van az eletben, es nem akarom elinni az agysejtjeimet, es nem akarok zulott baratokat.
Ez a havi ketszer bulizas tokeletesen kielegito szamomra, ilyenkor megengedek magamnak egy-ket uvog sort vagy ehelyett egy pohar tomenyt es kesz. Ilyenkor el-el szivok egy szal cigit, vagy tobbet, es itt kesz.
Nem szexelek barkivel, hanem ha van baratom csak vele, es vele sem sze*elek, hanem szeretkezunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!