Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A leszbikusság is bűn vagy...

A leszbikusság is bűn vagy csak a két férfi között lévő szerelmi kapcsolat a biblia szerint?

Figyelt kérdés
Csak mert nem értem hogy amikor ez a kerdes akkor miert mindig a pasikkal jonnek hogy ket ferfi ne háljon mert utálatos lesz... a leszbikusságra van ami utalna?

2014. szept. 17. 10:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
14%

egyébként azért olyan nagy bün a leszbizés, mert állandóan rossz példát mutat, rengeteg lányt ront meg de a férfiakra is iszonyú hatással van... megbocsáthatatlan bünök közé tartozik MÉG a keresztényeknél is :(

ezért nem vár rád nagy jövő, és mindig lesz valaki aki megtámad emiatt, és jöhet a baj, betegség, csúnyaság is (asszed nem fog majd ez is eljönni?!)

2014. szept. 24. 08:54
 32/45 anonim ***** válasza:
0%

de tényleg, egyátalán nem tünik úgy mert okai a lélekben keresendőek... A test pl csak ránő a lélekre, ebben áll a gyógyitás titka is, DE minnél nagyobb a bün, annál nehezebb a gyógyulás, és elfogadás kell hozzá, ahhoz pedig tudás...

Ha nincs tudás, rossz karma van és ilyen leszel, és utálni is fogod az igazságot, ezért végül nagy bünös leszel, igazságtalanságod pedig minden emberre hatni fog, akivel csak találkozol, mert ez olyan, én pedig bübájos vagyok... xd

szal sok sikert

2014. szept. 24. 09:07
 33/45 A kérdező kommentje:
Amugy meg nagyon sok hulyeséget hordasz össze:Dd
2014. szept. 24. 09:08
 34/45 anonim ***** válasza:
Igen mert nem tudod, de én igen, és végighallgattad pedig én voltam életedbe a legköcsögebb ember eddig :D
2014. szept. 24. 09:12
 35/45 A kérdező kommentje:
Te mien vallást követsz? Te talaltad ki vagy anyukád verte a fejedbe?
2014. szept. 24. 09:13
 36/45 anonim ***** válasza:
0%

na mostmár menj haza, én nem vagyok mindenkivel ilyen, de te megérdemled és ezt vezérli az ihlet :D

szia és remélem nem fajzik el ez, vagy pedig ha igen, akkor is kedves maradj a férfiakkal, ök a nagy figyeltek és a nagy bosszúállók is, mindenben erösebbek amit csak tudhatnak a dolgokról...

2014. szept. 24. 09:14
 37/45 A kérdező kommentje:
Te irogatsz az en kerdesemhez:"D annyira szanalmas amit csinalsz
2014. szept. 24. 09:18
 38/45 anonim ***** válasza:

áá te irtad ki a kérdést..

nem iskolában a helyed amúgy?? xd

2014. szept. 24. 09:25
 39/45 anonim ***** válasza:
ja és te válaszolgattál mindig, igy nekem is kellett xd
2014. szept. 24. 09:26
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

annyit mondok még hogy régen én is keresztény voltam, de miután eljött a megtérés már más lettem

kegyelem=ihlet

megtérés=elsö beavatás, ihlet kiteljesedése a Bibliában

2014. szept. 24. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!