A leszbikusság is bűn vagy csak a két férfi között lévő szerelmi kapcsolat a biblia szerint?
egyébként azért olyan nagy bün a leszbizés, mert állandóan rossz példát mutat, rengeteg lányt ront meg de a férfiakra is iszonyú hatással van... megbocsáthatatlan bünök közé tartozik MÉG a keresztényeknél is :(
ezért nem vár rád nagy jövő, és mindig lesz valaki aki megtámad emiatt, és jöhet a baj, betegség, csúnyaság is (asszed nem fog majd ez is eljönni?!)
de tényleg, egyátalán nem tünik úgy mert okai a lélekben keresendőek... A test pl csak ránő a lélekre, ebben áll a gyógyitás titka is, DE minnél nagyobb a bün, annál nehezebb a gyógyulás, és elfogadás kell hozzá, ahhoz pedig tudás...
Ha nincs tudás, rossz karma van és ilyen leszel, és utálni is fogod az igazságot, ezért végül nagy bünös leszel, igazságtalanságod pedig minden emberre hatni fog, akivel csak találkozol, mert ez olyan, én pedig bübájos vagyok... xd
szal sok sikert
na mostmár menj haza, én nem vagyok mindenkivel ilyen, de te megérdemled és ezt vezérli az ihlet :D
szia és remélem nem fajzik el ez, vagy pedig ha igen, akkor is kedves maradj a férfiakkal, ök a nagy figyeltek és a nagy bosszúállók is, mindenben erösebbek amit csak tudhatnak a dolgokról...
áá te irtad ki a kérdést..
nem iskolában a helyed amúgy?? xd
annyit mondok még hogy régen én is keresztény voltam, de miután eljött a megtérés már más lettem
kegyelem=ihlet
megtérés=elsö beavatás, ihlet kiteljesedése a Bibliában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!