21 éves legjobb barátnőm nagy bajban van. Szeretnék neki segíteni, de félek is, hogyan segíthetnék neki?
Mindketten félünk a férjétől,akihez egy éve ment hozzá.Egyikünk sem ilyennek ismerte a férfit,de egy ideje,nagyon megváltozott.A barátnőm három hónapja terhes,ezt ő is,én is és a férje is tudjuk.Viszont a férje úgy fél éve rengeteget iszik,és sokat veszekszik a barátnőmmel.Legutóbb nagyon eldurvult egy ilyen veszekedésük:a barátnőm felpofozta,mire a férje annyira meglökte,hogy felsebezte a homlokát,és a földre esett.A barátnőm már fenyegetőzött neki,hogy a rendőrséghez fordul,de ő visszafenyegetett,hogy azt súlyosan megbánjuk.Félünk tőle,egyre jobban.De leginkább a barátnőmet féltem,és a babát a hasában.Elment az orvoshoz,még minden rendben,de ki tudja,hogy végződik a legközelebbi veszekedés?Szóval most amíg ki nem találjuk,hogy mi lesz,próbálunk mindig egyet érteni vele,és mindent úgy tenni,hogy neki jó legyen.Mármint a férjének.Ráadásul a barátnőm meg én is elég távol élünk a családunktól,együtt költöztünk ide,és én is velük élek.
Kérlek segítsetek!Ti mit tennétek?Én nagyon szeretem a barátnőmet,nagyon régóta legjobb barátnők vagyunk.Kérlek,csak segítsetek!
19/L
1. Ha reszeg, jobb beken hagyni, es nem provokalni semmivel.
2. En nagyon meggondolnam hogy hogyan is tovabb??? Mar ha iszik az epp eleg.Az azt jelenti hogy a fizeteset elkolti, es ez senkinek nem lesz jo.
Megérdemli. Nem kellene pofozkodni! Velem rosszabbul járt volna!
És ez van ha gyerekek papás-mamást játszanak! ;)
Egye meg amit főzött! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!