Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A leszbikusság is bűn vagy...

A leszbikusság is bűn vagy csak a két férfi között lévő szerelmi kapcsolat a biblia szerint?

Figyelt kérdés
Csak mert nem értem hogy amikor ez a kerdes akkor miert mindig a pasikkal jonnek hogy ket ferfi ne háljon mert utálatos lesz... a leszbikusságra van ami utalna?

2014. szept. 17. 10:51
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még annyit, hogy a válás meg nem is létezik a szótárában....húha mennyien élnek bűnben...:D
2014. szept. 17. 13:17
 12/45 A kérdező kommentje:
Jo igazából csak kiváncsi voltam hogy a biblia szerint ha egy nő nőbe szerelmes akkor az bűnnek számít e... én egy meleg fiu vagyok és igazából nem.gondolom bűnnek ha két ember szereti egymást az más ha megcsalják egymást vagy ilyen más ocsmányságokat csinál.. de nemhiszem hogy el kellene nyomni ezt az érzést akiben van ilyen mivel akiben van ilyen az tudja hogy nem fog megváltozni és ha elnyomja akkor abbol az lesz hogy amikor valahogy sikerul feleséget szereznie meg van pár gyereke akkor pattan el a húr és akkor abbol válás meg mi egyéb lesz.. ugyanis egy meleg ember nem bir szeretni egy nőt és ha a hazugság bűn meg a titkolozás becsapás meg stb. Akkor szerintem isten rosszabb szemmel nézi mint azt hogy két férfi vagy két nő szeretetben él. Ja és szerintem a bibliát mindenki ugy veszi hogy akarja senkit se kellene vele befojásolni
2014. szept. 17. 13:33
 13/45 A kérdező kommentje:
És igen eleinte énis elnyomtam magamban mert azt hittem ez bűn. Nagyon sokat imátkoztam teljes szivemből mert nem akartam meleg lenni de isten nem változtatott meg sőt ettöl csak rosszabbul éreztem magam aztán megnéztem az imák bobbyert c. Fimet és azóta nyugottabban gondolok erre a dologra
2014. szept. 17. 13:35
 14/45 anonim ***** válasza:
22%

A leszbikus szex arra való, hogy a Férfi, a Teremtés Koronája, örömét lelje benne.

Ezért teremtette Isten a leszbikákat, valamint az internetet.

2014. szept. 18. 13:06
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

A homoszexuális hajlam genetikai eredetű és nem választás kérdése.

Bűnt elkövetni pedig csak szabad akaratból lehet.

2014. szept. 18. 20:46
 16/45 MrPifta ***** válasza:
100%
továbbá a tiltás sincs benne a Bibliában. Isten elítéli a pénzért vett szerelmet (ez lehet prostitúció vagy érdekházasság is), az erőszakot, a gyermekek bántalmazását. De az hogy 2 férfi/2 nő szereti egymst, őszintén, érdek nélkül, abban semmi kivetnivaló nincsen.
2014. szept. 19. 19:44
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
A XXI. században ilyesmivel ki a búbánat foglalkozik? ))
2014. szept. 20. 01:42
 18/45 anonim ***** válasza:
0%
A leszbikusság perverziónak számit, igy igen. Nagyon is.
2014. szept. 23. 09:12
 19/45 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor az orális szex is annak számít vagy más szexpóz is a heterók körében nem?
2014. szept. 23. 10:29
 20/45 anonim ***** válasza:
15%

Igen, az orálszex már annak számit. De a gonoszok imádják, tisztelik, jobban mint a hagyományost, mint minden perverziót xd

mit akarsz még tudni?

2014. szept. 23. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!