Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A leszbikusság is bűn vagy...

A leszbikusság is bűn vagy csak a két férfi között lévő szerelmi kapcsolat a biblia szerint?

Figyelt kérdés
Csak mert nem értem hogy amikor ez a kerdes akkor miert mindig a pasikkal jonnek hogy ket ferfi ne háljon mert utálatos lesz... a leszbikusságra van ami utalna?

2014. szept. 17. 10:51
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Jo semmit akkor kb akkora bun mint amit mindenki elkovet minden eggyes nap kiveve azok akik nem szeretnek oromet okozni annak akit szerettnek:D
2014. szept. 23. 14:17
 22/45 anonim ***** válasza:

Igen pontosan, nem ezzel kell örömet okozni a másiknak pff :D

szánalmas vagy tudom már mindkettöt kiprobáltad, nem is neked való igy... xd

2014. szept. 23. 21:46
 23/45 A kérdező kommentje:
Gondolod de nem igy van:) senkivel se volt még semmi még smárolni se smároltam fiuval:) csak olyannal akarok barmit aki szeret es enis szeretem őt:) szerintem semmi baj sincs velem:D ha van akkor meg nem azzal hogy meleg vagyok
2014. szept. 24. 00:03
 24/45 anonim ***** válasza:
15%

Most is kimondtad, konkrétan azt hogy (tulajdonképpen) meleg vagy...

Elég gáz dolog hogy már smároltál lánnyal :))

Neked aztán nem fog menni a vallás-téma, túl éretlen vagy hozzá kül. nem lenne ilyen karmád, neked a buli és szex való és hidd el, nem fogod unni meg a hasonló normális dolgokat sem...

Ahhoz h vkinél müködjön a vallás, az elején nagy áldozat kell, és még akkor se biztos. Az ihlet nem jön csak úgy, pláne vágyakban, személyességben, szenvedélyben és ostobaságban sincs jelen. go away

2014. szept. 24. 07:12
 25/45 anonim ***** válasza:
17%

na végülis az önzésben nincs benne... és mi felháboritóbb, perverzebb mint maga a leszbizés büszkén és szégyentelenül?!

csak 1 példa az ezerböl... szoval szia, rád nem lehet büszkének lenni.

2014. szept. 24. 07:14
 26/45 A kérdező kommentje:
Xd hatkedves "hívő" ember. Ha meleg lennél tudnád min megyek keresztul.16 eves vagyok és 14 évesen volt barátnőm. Azthittem hogyha van baratnom megvaltozom magy valami hát nem így lett.. nem járok bulizni nem iszok nem lopok nem szokasom hazudni se:) a kulombseg közted és köztem hogy én nem ítélkezem mások felett hanem probalok segiteni az bereknek:) nem tudom ki vagy és hogy élsz de hogy hívő létedre elküldesz valakit a hit felöl az nem valami kereszteny dontes.. nem azt kéne hogy buzdizsd az embereket a hit felé meg hirdezsd az igét?
2014. szept. 24. 07:41
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

Én csupán csak azt tudom, hogy nem neked való ez, és nem akarom hogy csalódj... mondj le róla, még hogy melegek vagy akár valaha melegek legyenek akár keresztények, nemhogy magasabbak, mégha csak nem is 1 napon keresztül lenne meleg, de sokkal tovább is az... függőség ez, és egy életre el lehetetleniti az utat, majd kiderül, nem lehet hivö az akinek olyan dolgai vannak amiket mindenki utál.. nemde?

go away xd

ja és a keresztények se sokkal jobbak, az igazi vallás szinte senkinek se megy.. még, de akkor neked hogy menne?!

2014. szept. 24. 08:35
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

szigorúnak kell lenni az ilyenekkel, és minden esélyt elvetni... ha valaki hivö lesz akkor is örök szégyen marad minden ilyen tette, és sokat kell bánkódnia minden ilyen miatt, nagyon ciki de te úgy tünik csak röhögsz rajta (bár azt is idegesen) és inkább leszarod. A büntetés úgy sem jön meg egy egész életen át, csak az ihlet nemjön, nemde?

1-2szer megcsinálod ugyanezt még, és majd beáll az egész mint mindenkinél, minden jön magától sőt évröl évre mélyül és az ilyeneknek már nem lesz esélyük többé, és minden bün megtalálható lesz bennük.

2014. szept. 24. 08:47
 29/45 A kérdező kommentje:
Azta te aztan nem vagy semmi. Ugye tudod hogy nem mi valasztjuk ezt? Nem tehetunk rola és ugyanolyan emberek vagyunk mint mondjuk te sőt ahogy elnézem sokkal normalisabbak mint te meg a beszűkült látásköröd:D amugy gratulalhatsz magadnak meg hogy ennyi hulyeséget össze tudsz zagyvalni:D és ha hiszek istenben ha nem pont nem fog erdekelni mit mond egy senki gyakori kerdeseken keresztul. Koszonom a kerdesemrevala szoltal elfogadtam de te elkezdtél személyeskedni ami elegnagy hulyeseg ugyhogy nem is ismersz:)
2014. szept. 24. 08:48
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

hahaha :P

sajnálom, minden válaszodban ugyanazt látom, tulajdonképpen már kész vagy..

2014. szept. 24. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!