A leszbikusság is bűn vagy csak a két férfi között lévő szerelmi kapcsolat a biblia szerint?
Igen pontosan, nem ezzel kell örömet okozni a másiknak pff :D
szánalmas vagy tudom már mindkettöt kiprobáltad, nem is neked való igy... xd
Most is kimondtad, konkrétan azt hogy (tulajdonképpen) meleg vagy...
Elég gáz dolog hogy már smároltál lánnyal :))
Neked aztán nem fog menni a vallás-téma, túl éretlen vagy hozzá kül. nem lenne ilyen karmád, neked a buli és szex való és hidd el, nem fogod unni meg a hasonló normális dolgokat sem...
Ahhoz h vkinél müködjön a vallás, az elején nagy áldozat kell, és még akkor se biztos. Az ihlet nem jön csak úgy, pláne vágyakban, személyességben, szenvedélyben és ostobaságban sincs jelen. go away
na végülis az önzésben nincs benne... és mi felháboritóbb, perverzebb mint maga a leszbizés büszkén és szégyentelenül?!
csak 1 példa az ezerböl... szoval szia, rád nem lehet büszkének lenni.
Én csupán csak azt tudom, hogy nem neked való ez, és nem akarom hogy csalódj... mondj le róla, még hogy melegek vagy akár valaha melegek legyenek akár keresztények, nemhogy magasabbak, mégha csak nem is 1 napon keresztül lenne meleg, de sokkal tovább is az... függőség ez, és egy életre el lehetetleniti az utat, majd kiderül, nem lehet hivö az akinek olyan dolgai vannak amiket mindenki utál.. nemde?
go away xd
ja és a keresztények se sokkal jobbak, az igazi vallás szinte senkinek se megy.. még, de akkor neked hogy menne?!
szigorúnak kell lenni az ilyenekkel, és minden esélyt elvetni... ha valaki hivö lesz akkor is örök szégyen marad minden ilyen tette, és sokat kell bánkódnia minden ilyen miatt, nagyon ciki de te úgy tünik csak röhögsz rajta (bár azt is idegesen) és inkább leszarod. A büntetés úgy sem jön meg egy egész életen át, csak az ihlet nemjön, nemde?
1-2szer megcsinálod ugyanezt még, és majd beáll az egész mint mindenkinél, minden jön magától sőt évröl évre mélyül és az ilyeneknek már nem lesz esélyük többé, és minden bün megtalálható lesz bennük.
hahaha :P
sajnálom, minden válaszodban ugyanazt látom, tulajdonképpen már kész vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!