A kenguru hogy élte túl az özönvizet?
Figyelt kérdés
Noé nem vihette magával, mert a világ másik felén élt, arra nem éltek kenguruk.
Hogy élte túl?
2014. szept. 17. 10:48
11/15 anonim válasza:
"lyenkor nem értem, miért kell neki ez a színjáték (a Földet beborító 4 km magas vízréteg), egyszerűen elég rámutatni a rosszakra és azok porrá változnak."
Azért kell a színjáték,mert akkor egy árvizet meg lehet magyarázni "Isten igazságos bosszúja" szöveggel.Ami természetesen még így sem jött össze a Biblia íróinak,hiszen a növények és állatok semmiről nem tehettek,mégis elpusztultak.A "rosszak porrá változtatása" nevű természeti jelenség nem létezik,tehát nehezen lehetett volna Istent e tevékenység élére ültetni.
12/15 anonim válasza:
Hitbéli dolgoknál nem értem miért akarsz értelmet keresni.
Az özönvíz mítoszának más célja volt, és van is még mindig.
13/15 anonim válasza:
Kenguru az semmi! Noé akkora keménygyerek volt, hogy több millió állatfajtából, fajtánként 2-őt fel tudott zsúfolni, egy a Titanic-nál kisebb hajóra!
14/15 szp72 válasza:
Engem inkább az izgat, hogy az erszényesek, döntő többsége miért csak Ausztráliában él? Valószínűleg amikor kiszálltak bárkából, ki adták a jelszót: Legalább mi erszényesek tartsunk össze!
15/15 A kérdező kommentje:
A mese szerint az Ararát hegyen rekedt meg a bárka, onnan jó sokat kellett úszni a kenguruknak...
2014. szept. 18. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!