A kenguru hogy élte túl az özönvizet?
Noé nem vihette magával, mert a világ másik felén élt, arra nem éltek kenguruk.
Hogy élte túl?
Tehát az az Isten, aki teremtette a világot, az nem volt képes arra, hogy odavigyen Noénak egy pár kengurut?
Korlátozott a gondolkodásod.
Visszakérdezek: honnan tudod, hogy máshol éltek? Azért, mert MOST tőled messze élnek, akkor több ezer évvel ezelőtt is ott éltek?
Mondom én, hogy korlátozott a gondolkodásod.
Megnézném, ahogy a kenguruk átússzák az Indiai-óceánt. :)
"Tehát az az Isten, aki teremtette a világot, az nem volt képes arra, hogy odavigyen Noénak egy pár kengurut?"
Ilyenkor nem értem, miért kell neki ez a színjáték (a Földet beborító 4 km magas vízréteg), egyszerűen elég rámutatni a rosszakra és azok porrá változnak. De nem, egyszerűbb volt neki sok millió tonna vizet a Földre küldeni aztán elvinni. Csak én gondolom, hogy egy kicsit dilettáns ehhez a pozícióhoz?
"Tehát az az Isten, aki teremtette a világot, az nem volt képes arra, hogy odavigyen Noénak egy pár kengurut?"
Tehát bizonyosan így történt, maga az Isten vitte oda az állatokat, de felmerül a kérdés, miért kellett ez az egész hercehurca, ha maga is megmenthette volna az állatokat, mitöbb, mivel minden6ó intézhette volna úgy, hogy eleve életben maradnak és csak azok halnak meg, akiknek szerinte kellett. De ez már túl egyszerű egy istennek, de a lényeg, te tudod, hogy ő vitte oda az állatokat. Kösz.
Megnézném, ahogy a kenguruk átússzák az Indiai-óceánt. :)
Tehát te ott voltál és láttad, hogy ők akkor is ott élte, ahol ma. Micsoda logika... Az a borzasztó, hogy nem bírtok gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!