Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A kenguru hogy élte túl az...

A kenguru hogy élte túl az özönvizet?

Figyelt kérdés

Noé nem vihette magával, mert a világ másik felén élt, arra nem éltek kenguruk.

Hogy élte túl?

2014. szept. 17. 10:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Mint az emu.
2014. szept. 17. 11:19
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Tehát az az Isten, aki teremtette a világot, az nem volt képes arra, hogy odavigyen Noénak egy pár kengurut?

Korlátozott a gondolkodásod.

Visszakérdezek: honnan tudod, hogy máshol éltek? Azért, mert MOST tőled messze élnek, akkor több ezer évvel ezelőtt is ott éltek?

Mondom én, hogy korlátozott a gondolkodásod.

2014. szept. 17. 11:28
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
én is úgy tudom, hogy a Teremtő küldte oda a bárkához az állatokat.
2014. szept. 17. 11:51
 4/15 anonim ***** válasza:
58%

Megnézném, ahogy a kenguruk átússzák az Indiai-óceánt. :)

"Tehát az az Isten, aki teremtette a világot, az nem volt képes arra, hogy odavigyen Noénak egy pár kengurut?"

Ilyenkor nem értem, miért kell neki ez a színjáték (a Földet beborító 4 km magas vízréteg), egyszerűen elég rámutatni a rosszakra és azok porrá változnak. De nem, egyszerűbb volt neki sok millió tonna vizet a Földre küldeni aztán elvinni. Csak én gondolom, hogy egy kicsit dilettáns ehhez a pozícióhoz?

2014. szept. 17. 12:18
 5/15 A kérdező kommentje:

"Tehát az az Isten, aki teremtette a világot, az nem volt képes arra, hogy odavigyen Noénak egy pár kengurut?"

Tehát bizonyosan így történt, maga az Isten vitte oda az állatokat, de felmerül a kérdés, miért kellett ez az egész hercehurca, ha maga is megmenthette volna az állatokat, mitöbb, mivel minden6ó intézhette volna úgy, hogy eleve életben maradnak és csak azok halnak meg, akiknek szerinte kellett. De ez már túl egyszerű egy istennek, de a lényeg, te tudod, hogy ő vitte oda az állatokat. Kösz.

2014. szept. 17. 13:08
 6/15 anonim ***** válasza:
ezt azért tette, mert bárki megmenekülhetett volna, aki bemegy a bárkába, azaz saját döntésén múlt az élete. 8-an éltek a lehetőséggel.
2014. szept. 17. 13:10
 7/15 anonim ***** válasza:
30%

Megnézném, ahogy a kenguruk átússzák az Indiai-óceánt. :)

Tehát te ott voltál és láttad, hogy ők akkor is ott élte, ahol ma. Micsoda logika... Az a borzasztó, hogy nem bírtok gondolkodni.

2014. szept. 17. 13:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Elugráltak előle.
2014. szept. 17. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
a biblia szerint az özönvíz előtti időkben az állatok engedelmeskedtek az embereknek. a bárkából történő kiszállás után lettek "vadak" az állatok. (no és az emberek is) ezenkívűl noénak 120 év ált rendelkezésre a bárka elkészítésére, amit ő persze nem tudott, hiszen csak isten tudta az időpontot. őviszont a megfelelő időpontra odavezérelte az állatokat. pl jónás történetében is van olyan, hogy odaküldött egy cetet, hogy lenyelje, majd azon a helyen kiköpje, ahova jónás nem akart menni. a történet végén pedig növesztett egy nagy levelű növényt, aminek aztán egy rágcsálóval elrágatta a gyökérzetét, hogy elpusztuljon a növény.
2014. szept. 17. 13:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, és fanyűvő is kicsavarta a fákat.
2014. szept. 17. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!