Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy élték túl az Özönvízet...

Hogy élték túl az Özönvízet az édesvízi halak?

Figyelt kérdés
Az egész Földet elborította a víz, a tengerek kiöntöttek, az édesvízi halak órákon belül meghaltak. Ha meg sótlan lett a víz, akkor a tengeri halak pusztultak el. Ha meg 50-50 arányban akkor meg mindegyik.
2013. jún. 20. 16:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
özönvíz:D ja.
2013. jún. 20. 16:50
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Hogyan repül a táltos paripa? Mesékben bármi lehetséges.
2013. jún. 20. 17:01
 3/19 anonim ***** válasza:
58%

Ez a kérdés a tudomány kategóriába kellene :P

Hiszen a Biblia nem foglalkozik vele.

De ide is írók akkor valamit, ha már itt vagyok:

Hogy kerültek egyáltalán élőlények az édes vagy sós vízbe?

Valószínűleg nem sós víz esett, hanem édes. Hiszen nem sóval lepte el a földet az Úr.

De egyszerűbben is le lehet tudni a választ. Az Úr megoldotta. Bár ez nem fog tetszeni. Ezért javasoltam a másik topicot.

Egyébként meg azért mert sok a víz valahol, nem feltétlen kell egyenletesen vagy mindenhol sósnak lenni mindennek.

Bár tudom, már eldöntöttétek, hogy az a jó válasz, hogy ne keress a vallásokban logikát. Kíváncsi vagyok mikor jön a szekta a szövegével:)

(egyébként meg tényleg nem ez a történet lényege)

Csak a hibát keresitek, röf-röf.

2013. jún. 20. 17:03
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
felvilágosult emberekként jogunk van mindenhol a hibát keresni, bocs
2013. jún. 20. 17:09
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Akik a bibliát összeirovászták, nem gondoltak a gyak-ra. Hiába, ők nem voltak istenek, különben lenne rá értelmes válasz.
2013. jún. 20. 17:10
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
Régen egyszerűbb volt minden. Aki ilyeneket kérdezett azt kerékbe törték, ha jobbat kérdezett,akkor kiérdemelhette a máglyahalált is. Alább is hagyott a kíváncsiság. De manapság itt a logika és a fránya természettudományok, inkvizíció meg sehol, ezek valahogy nem kedveznek a Bibliai történeteknek.
2013. jún. 20. 17:23
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Epekedve várom tatillaboy és Katy válaszát erre a kérdésre. Remélem nem hagynak minket megfelelő youtube videó/Biblia idézet nélkül :)
2013. jún. 20. 17:39
 8/19 anonim ***** válasza:
32%
Az édesvízi folyók a a sós tengerbe áramlanak.Ettől nem lesz édesvizű a tenger és a folyó sem lesz sós.Szerintem Isten az áramlatokkal oldatta meg hogy a vizek ne keveredjenek.
2013. jún. 20. 18:48
 9/19 anonim ***** válasza:

Na de vajon Noé nem vitte fel a halakat is a bárkára?

Nem tudom pontosan hogy volt a szöveg, de nem csak arról szólt, hogy minden állatból vitt 2-2 példányt? Azaz akkor a halakat is lehet begyűjtötte egy nagy akváriumba.

Csak a többi vízi élőlény nyilván alapvetően túlélte volna az áradást, Isten lehet épp úgy ölte meg őket, hogy az édesvíziek a sósba, a sósvíziek pedig az édes áramlatokba kerültek?

A hímnős állatokból csak egyet vitt fel?

2013. jún. 20. 18:55
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
nagyon hihetetlen de a halaknak van kopoltyúja és nem félnek a víztől:))
2013. jún. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!