Hogy élték túl az Özönvízet az édesvízi halak?
Ez a kérdés a tudomány kategóriába kellene :P
Hiszen a Biblia nem foglalkozik vele.
De ide is írók akkor valamit, ha már itt vagyok:
Hogy kerültek egyáltalán élőlények az édes vagy sós vízbe?
Valószínűleg nem sós víz esett, hanem édes. Hiszen nem sóval lepte el a földet az Úr.
De egyszerűbben is le lehet tudni a választ. Az Úr megoldotta. Bár ez nem fog tetszeni. Ezért javasoltam a másik topicot.
Egyébként meg azért mert sok a víz valahol, nem feltétlen kell egyenletesen vagy mindenhol sósnak lenni mindennek.
Bár tudom, már eldöntöttétek, hogy az a jó válasz, hogy ne keress a vallásokban logikát. Kíváncsi vagyok mikor jön a szekta a szövegével:)
(egyébként meg tényleg nem ez a történet lényege)
Csak a hibát keresitek, röf-röf.
Na de vajon Noé nem vitte fel a halakat is a bárkára?
Nem tudom pontosan hogy volt a szöveg, de nem csak arról szólt, hogy minden állatból vitt 2-2 példányt? Azaz akkor a halakat is lehet begyűjtötte egy nagy akváriumba.
Csak a többi vízi élőlény nyilván alapvetően túlélte volna az áradást, Isten lehet épp úgy ölte meg őket, hogy az édesvíziek a sósba, a sósvíziek pedig az édes áramlatokba kerültek?
A hímnős állatokból csak egyet vitt fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!