Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Azok az emberek, akik nem...

Azok az emberek, akik nem hisznek Istenben, mivel magyarázzák a megtérést?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdem, mert én úgy gondolom, hogy egyedül Isten képes teljesen megváltoztatni emberek életét. Például hallottam olyan esetekről, hogy drogfüggő fiatalok befogadták Jézust, és soha többé nem nyúltak droghoz(David Wilkerson: Kereszt az aszfaltdzsungelben). Én hiszem, hogy erre csakis Isten képes. Persze tudom, hogy nem csak "nagy" bűnöket elkövető embereknek van szüksége Istenre...csak azért gondoltam erre a példára, hogy a hitetleneknek bizonyíték lehet. Van még valaki itt, aki velem egyetért? :)

2014. szept. 13. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-esnek részvétem.
2014. szept. 15. 15:19
 12/14 A kérdező kommentje:
#9, teljes mértékben egyetértek!
2014. szept. 15. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:

"10-esnek részvétem."

A megtértek ismérve miért az, hogy lepontozzák az ellenvéleményt, és 2 szóval kitérnek a válasz elől? És még csodálkoztok, hogy az emberek ennyire elfordulnak a vallásoktól. Persze, hogy elfordulnak, ha a vallás hívei ennyire NEM példamutatóan viselkednek.

Kedves kérdező! Kérlek válaszolj a kérdésemre. Cáfold az én állításomat, vagy bizonyítsd a sajátodat, nekem mind1.

2014. szept. 15. 18:13
 14/14 anonim ***** válasza:
55%

Szerintetek csak isten hatasara kepes valaki megterni, egy tanu szerint csak jehovanak koszonheto, a muszlim szerint allahnak es igy tovabb...

Es mind csak hiszitek hogy a tietek az igazi vallas es nem tudjatok, igy kedves #9 hiaba mondod hogy mas vallasnal nem nem ugyanez tortenik.

A 10-es ertelmes valaszt adott, megis lepontoztatok (biztos engem is, de a kutyat se erdekli).

2014. szept. 17. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!