Tudnátok ajánlani nekem keresztény könyveket, amivel a hitemet erősíthetném?
Figyelt kérdés
Könnyed olvasmányokra gondoltam, vagy emberek/szentek életéről szóló történetekre, pl. Emmanuelle nővér elmélkedései (ugyan még nem olvastam, de a leírás alapján ilyesmire gondolok), II. János Pálról szóló könyv, vagy regények. Csak az a lényeg, hogy ne olyan legyen, aminél 1 oldalt elolvasok és 2 napig gondolkodok rajta, hogy akkor mit is akart ezzel. Lehet akár nem keresztény is, pl. Nélküled nem létezem. Szóval jó emberekről szóló történetek, akik önzetlenül segítettek másoknak vagy olyan történeteket, hogy miért tért meg valaki, hogyan segítette Isten. Ettől normálisabban nem tudom megfogalmazni. De remélem azért érthető. :D2014. szept. 4. 21:28
1/24 anonim válasza:
2/24 anonim válasza:
3/24 anonim válasza:
6/24 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megnézem ezeket.
2014. szept. 4. 21:47
7/24 A kérdező kommentje:
Van Bibliám és minden nap olvasom is.
2014. szept. 4. 21:48
8/24 anonim válasza:
6 Nincs mit. Azért még szerencséd van, mert vannak felvételek is. Igy nem csak olvasni tudsz, de egy-egy igehirdetést interjút is megtudsz hallgatni.
10/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!