Lányok, mit gondoltok egy mélye vallásos fiúról?
Mi az, hogy semmi közük?
Ezen az alapon a vallásosnak sincs semmi köze az ateistához? Pl. egy szót sem szólhat, ha abortuszra megy?
Elárulom: ateista is bátran hozzászólhat bármiféle vallásos kérdéshez - ha ért hozzá. Mint ahogy egy nőgyógyásznak sem kell ahhoz szülni, hogy egy szülést le tudjon vezetni.
Mi az, hogy az ateistáknak semmi közük a vallás rovathoz? Ahhoz nem kell vallásosnak lenni, hogy hozzá lehessen szólni. Vagy talán itt hozzászólást írni csak a hívők privilégiuma? Hát, nem. Unalmas is lenne, ha így lenne.
Ebben a kérdésben meg pont nincs hangsúly a válaszolók hitén, azaz bárki hozzászólhat. A kérdező véleményt kért a mélyen vallásos fiúkról, amire válaszoltam is, mint ateista. Egyébként szoktam foglalkozni a vallásokkal, szeretek róluk információt gyűjteni, engem is érdekelhet a keletkezésük/hátterük/alappilléreik, attól, hogy én magam nem vagyok egyiknek a követője sem. Egyetemeken is jelentkezhetnek vallástudományi karra ateisták is, ha érdekli őket a dolog. 18/L
A vallásos fiúk általában kis "tehetségű" lúzerek,akiket vígasztalni kell,mert 1 perc után "elmennek".Engem hagyjanak békén.
17/L
"Én vallásos vagyok és 3 óráig is bírom."
Mélyen vallásos vagy?
Nem hinném.
Aki az, az általában lelki problémákkal küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!