Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lányok, mit gondoltok egy...

Lányok, mit gondoltok egy mélye vallásos fiúról?

Figyelt kérdés
örültök neki,vagy elitélitek,vagy különösen nem foglalkoztat?

2014. aug. 30. 10:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
#3 Miért is ítélnéd el ?
2014. aug. 30. 18:03
 12/27 anonim ***** válasza:
22%
Olyan jó látni mikor az ateisták a vallás kategóriában vannak:) Semmi közük, de mégis itt vannak.
2014. aug. 31. 04:21
 13/27 anonim ***** válasza:
29%

Mi az, hogy semmi közük?

Ezen az alapon a vallásosnak sincs semmi köze az ateistához? Pl. egy szót sem szólhat, ha abortuszra megy?

Elárulom: ateista is bátran hozzászólhat bármiféle vallásos kérdéshez - ha ért hozzá. Mint ahogy egy nőgyógyásznak sem kell ahhoz szülni, hogy egy szülést le tudjon vezetni.

2014. aug. 31. 10:26
 14/27 anonim ***** válasza:
Semmit nem szólok, sok ilyen ismerősöm van, mivel én is vallásos vagyok.
2014. aug. 31. 11:55
 15/27 anonim ***** válasza:
40%

Mi az, hogy az ateistáknak semmi közük a vallás rovathoz? Ahhoz nem kell vallásosnak lenni, hogy hozzá lehessen szólni. Vagy talán itt hozzászólást írni csak a hívők privilégiuma? Hát, nem. Unalmas is lenne, ha így lenne.

Ebben a kérdésben meg pont nincs hangsúly a válaszolók hitén, azaz bárki hozzászólhat. A kérdező véleményt kért a mélyen vallásos fiúkról, amire válaszoltam is, mint ateista. Egyébként szoktam foglalkozni a vallásokkal, szeretek róluk információt gyűjteni, engem is érdekelhet a keletkezésük/hátterük/alappilléreik, attól, hogy én magam nem vagyok egyiknek a követője sem. Egyetemeken is jelentkezhetnek vallástudományi karra ateisták is, ha érdekli őket a dolog. 18/L

2014. aug. 31. 12:27
 16/27 anonim ***** válasza:
12%
Nőgyógyásznak van köze a szüléshez, de egy ateista nem hisz a vallásokban akkor mi köze? Már van köze is?:) Ugyanakkor egy vallásosnak is van köze akkor a tudományhoz nem de?:) Ó de rafinált ez a dolog;)
2014. aug. 31. 12:33
 17/27 anonim ***** válasza:
21%

A vallásos fiúk általában kis "tehetségű" lúzerek,akiket vígasztalni kell,mert 1 perc után "elmennek".Engem hagyjanak békén.

17/L

2014. aug. 31. 15:22
 18/27 anonim ***** válasza:
48%
Én vallásos vagyok és 3 óráig is bírom. Több orgazmust is okozva. Miről is beszélsz lelki sérült? Én csak nevetek ezen a hülye állításodon:D Ki meddig bírja az nem függ össze a vallással. Ezt én magam tudom bizonyítani:)
2014. aug. 31. 23:38
 19/27 anonim ***** válasza:
De én is tudok fogalmazni úgy, hogy én se keresem az ateista lányokat. Mondjam azt, hogy nem tudnak mélytorkozni?:D
2014. aug. 31. 23:42
 20/27 anonim ***** válasza:
29%

"Én vallásos vagyok és 3 óráig is bírom."

Mélyen vallásos vagy?

Nem hinném.

Aki az, az általában lelki problémákkal küzd.

2014. aug. 31. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!