Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hiszik azt hogy hisznek...

Miért hiszik azt hogy hisznek istenben a primitív bálvány imádók, akár itteni válaszolók? A legbálványimádóbb vallásra gondolok a katolikusra!

Figyelt kérdés

Nem hagy nyugodni a tény most egy ilyen itteni választól:

" Jesszus,mi volna ha nem idèznètek a

bibliabol?Belehalnàtok?Sajàt szòkincsel nem

rendelkeztek?Mar kezdem unni!Akarhogy is

teszitek a szent nèpet,akkor is szekta vagytok!

Ahany jehova tanut ismerek az mind beteg az

agyàra!A sajat csaladjatol elfordul,nem szereti

az unokait! Ennyire hogy lehet az ember

agyat àtmosni?? Rànèzèsre megmondom h ki a

j.tanu mert olyan mint vmi narkòs! NEM

SZÉGYELLITEK MAGATOK? NEM?? PEDIG"

Jó tudom hogy nem lehetünk egyformák és hogy nem egy ilyen alja, álszent ember van, de meg lehet nézni ennek a válasznak az előzményeit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..

Szerintem tök normális hangnemben válaszoltak.

Pont egy ilyen ember veti meg a másikat? Aki képes lenne lecupákolni a pápa ujjáról a gyűrűt még csókolgatja egy (akár pedofil) hamis, hatalalom nélküli emberi lény kezét? Vagy csókolgatni egy mária szobrot? Egy "jézus" szobronak imádkozni?

Meg ki tudja még mit csinálnak fúj…

Na ez kéremszépen a ciki ezen felűl gusztustalan.

Ez már ütközik a 10 parancsolattal. Nem is jehovában hanem szobrokban , emberekben hisznek.

Erre nagyon jó példa egy számítógépes játékból kivett dialógus ami annyira vissza adja a képet erről a hamis vallásról hogy mosolyt kanyarít az arcomra. :)

Egy gyilkos elmegy a paphoz gyónni.

-áldj meg atyám vétkeztem!

-raktál adományt a dobozba?

-igen

-akkor feloldozást nyertél fiam, következő

Vissza térve a kérdéshez. Ha papot is lehet atyámnak (mert ugye isten neve nektek atyám, vagy úr) szólítnai meg ilyen high tech felodozojó van nem nagyobb lény mint maga az ember fia? Ha már kezzél fogható… Bele sem merek gondolni mit tud a pápa.

Mielőtt elítélnének a Jehova tanúit miattam és egy ember alapján itélnétek el ezt az sokkal igazibb vallást, megkell mondjam nem vagyok tanú! De még csak érdeklődő sem.

Sőt reformátusnak kereszteltek, de már nem tartozok egyik vallási felekezet sem. Hozzá teszem utóbbi sem igazibb vallás, még a görög sem.

Én hiszek egy istenben jehovában, (már pedig ez a neve! Mármint ahogy kitudom ejteni :) )olvasgatom a bibliát és tanulok. De amit én eddig tanultam benne az annyira az ellentkezője amit a hamis vallások tanítanak!

Hogy vélkedtek erről?

2014. júl. 26. 03:43
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Orvos látott már?
2014. júl. 26. 21:16
 42/47 A kérdező kommentje:
Nézd aki az életben nem látott még királyság termét és jehova tanúit és nem ismeri a szekta jelenetését sőt még eltíltja az embereket valami olyantól amit nem is ismer az… inkább maradtál volna csendben bőlcsebb lettél volna mert most nulla tapasztalattal álmodtál véleményt, mondjuk úgy kézen fogva látogathatjuk meg! :)
2014. júl. 26. 21:25
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

"inkább maradtál volna csendben bőlcsebb lettél volna "

- nem akarok a szemedben bölcsebbnek tűnni, sőt! :)

"mert most nulla tapasztalattal álmodtál véleményt, mondjuk úgy kézen fogva látogathatjuk meg! :)"

- írjál egyszerűbb, rövidebb mondatokat, talán az jobban megy...

2014. júl. 26. 21:41
 44/47 anonim ***** válasza:
Aki elmegy a királyság terembe, már most tudja milyen hangulat lesz! Vigyünk vizet lecsillapítani a hangulatot?
2014. júl. 27. 09:09
 45/47 anonim ***** válasza:
Egy friss megtérő lelkes állapotban. :D De az élet sok mindenre meg fogja még tanítani.
2014. júl. 27. 09:11
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező Te eladtad magad a Jehova Tanúinak vagy a Zs...-k vették meg a lelkedet hogy ilyen ökörségeket irsz illetve kérdezel?? Miért is bálványimádó a katolikus mert van pár szobor meg festmény a templomaikban??? Annyi erővel az összes vallást bálványimádónak lehetne titulálni a zsidókat pl a menóra végett ami jobb helyeken tudott mit jelképez a muszlimokat a kába-kő miatt de legjobb neked,ateistának igaz???? Menjél aludni.
2017. aug. 6. 13:51
 47/47 Prókátor ***** válasza:
100%
"kedves" kérdező! Sok éve tetted fel ezt a kérdést, talán ma már nem is látogatsz ide, talán már teljesen csatlakoztál a szektádhoz, amit annyira propagáltál. Minden esetre érdekesnek találtam a kérdésedet és a kommenárjaidat. Lesír mindből, hogy halvány lila dunsztod nincs arról, hogy miről beszélsz! Az általad említett módon sosem folyt gyónás, max a videójátékodban, meg esetleg az elmédben … és a jehovista szennyirodalomban. Mennyi időt töltöttél el katolikus közösségben, hogy ennyire pontos értesüléseid vannak a bálványimádásukról, a cupákolásukról, az imádkozásukról? Hja, mivel nem erőszakolják rá magukat a mindennapi életteredre az utcákon, a lakásodban, stb, máris igaz minden, amit állítanak róla a szektás lapok és vezetők? Vagy hogy is van ez?
2017. aug. 6. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!