Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hiszik azt hogy hisznek...

Miért hiszik azt hogy hisznek istenben a primitív bálvány imádók, akár itteni válaszolók? A legbálványimádóbb vallásra gondolok a katolikusra!

Figyelt kérdés

Nem hagy nyugodni a tény most egy ilyen itteni választól:

" Jesszus,mi volna ha nem idèznètek a

bibliabol?Belehalnàtok?Sajàt szòkincsel nem

rendelkeztek?Mar kezdem unni!Akarhogy is

teszitek a szent nèpet,akkor is szekta vagytok!

Ahany jehova tanut ismerek az mind beteg az

agyàra!A sajat csaladjatol elfordul,nem szereti

az unokait! Ennyire hogy lehet az ember

agyat àtmosni?? Rànèzèsre megmondom h ki a

j.tanu mert olyan mint vmi narkòs! NEM

SZÉGYELLITEK MAGATOK? NEM?? PEDIG"

Jó tudom hogy nem lehetünk egyformák és hogy nem egy ilyen alja, álszent ember van, de meg lehet nézni ennek a válasznak az előzményeit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..

Szerintem tök normális hangnemben válaszoltak.

Pont egy ilyen ember veti meg a másikat? Aki képes lenne lecupákolni a pápa ujjáról a gyűrűt még csókolgatja egy (akár pedofil) hamis, hatalalom nélküli emberi lény kezét? Vagy csókolgatni egy mária szobrot? Egy "jézus" szobronak imádkozni?

Meg ki tudja még mit csinálnak fúj…

Na ez kéremszépen a ciki ezen felűl gusztustalan.

Ez már ütközik a 10 parancsolattal. Nem is jehovában hanem szobrokban , emberekben hisznek.

Erre nagyon jó példa egy számítógépes játékból kivett dialógus ami annyira vissza adja a képet erről a hamis vallásról hogy mosolyt kanyarít az arcomra. :)

Egy gyilkos elmegy a paphoz gyónni.

-áldj meg atyám vétkeztem!

-raktál adományt a dobozba?

-igen

-akkor feloldozást nyertél fiam, következő

Vissza térve a kérdéshez. Ha papot is lehet atyámnak (mert ugye isten neve nektek atyám, vagy úr) szólítnai meg ilyen high tech felodozojó van nem nagyobb lény mint maga az ember fia? Ha már kezzél fogható… Bele sem merek gondolni mit tud a pápa.

Mielőtt elítélnének a Jehova tanúit miattam és egy ember alapján itélnétek el ezt az sokkal igazibb vallást, megkell mondjam nem vagyok tanú! De még csak érdeklődő sem.

Sőt reformátusnak kereszteltek, de már nem tartozok egyik vallási felekezet sem. Hozzá teszem utóbbi sem igazibb vallás, még a görög sem.

Én hiszek egy istenben jehovában, (már pedig ez a neve! Mármint ahogy kitudom ejteni :) )olvasgatom a bibliát és tanulok. De amit én eddig tanultam benne az annyira az ellentkezője amit a hamis vallások tanítanak!

Hogy vélkedtek erről?

2014. júl. 26. 03:43
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Még egy kutya is értelmesebb tőled.
2014. júl. 26. 18:12
 32/47 A kérdező kommentje:

Pont van itthol. De nem imádkozok a képeknek vagy imádok egy embert isten helyett.

Onnan tudhatod hogy nem vagyok tanú hogy ilyen beszolásért már egy foggal szegényebb lennél. :)

2014. júl. 26. 18:17
 33/47 anonim ***** válasza:
Mert ezt írja a biblia, aki beszól, annak egy foggal kevesebb legyen? :D
2014. júl. 26. 19:01
 34/47 anonim ***** válasza:
Provokátor vagy. Aki annyira ráér, hogy még hajnalban is fentvagy.
2014. júl. 26. 19:02
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

"Aki teheti,gondolja menjen el egy királyság terembe majd lássa mennyira végtelen szeretet és össze tartás van! :) Én már voltam ott mintahogyan a vatikánban is. Különbség az volt a kettő között hogy még az egyikben szeretet láttam a másikban boros árat és ideges tömegeket és bálványokat. Annyira nagy a sor hogy az emberek kint a fal mellett állnak." - írja a kérdező.

"menjen el egy királyság terembe"

Aki teheti, NE menjen semmilyen szektába- mert félő, hogy soha nem szabadul. Ez a szekták lányegéhez tartozik, hogy megragadják és kisajátítják a belépő lelkét.

Vatikán - a bazilika ingyenes, a sor a múzeumhoz áll, a jegy szokásos múzeumi ár - de hát oda az megy, akit érdekel Michelangelo Sixtusi kápolnája, vagy Raffaello stanzái és a többi gyönyörű alkotás.

[link]

2014. júl. 26. 19:08
 36/47 A kérdező kommentje:

Nem azt írja, de aki így beszól annak ez jár! :D

35-ös válaszoló látszik hogy az életben nem volt még ott.

Ilyenkor annyi ember kineveti az ilyet… :)

Igen ember áldozatot muatatnak be. Behoznak egy bálványimádót és feszűletet,keresztet meg hasonlót és bedugják neki oda ahová nem süt a nap. Valószínűleg a 35 is élt már át ilyet csak elszökött. :)

Képzeled a szokásos ottani fizetésnek biztos szokásos ár mint az egy személyes utcai wc 5 eurós egyszeri használattal vagy a 3 eurós egy gömbös fagyi árával… :) De nem mintha lenne ott valami más érdekesség amiért bementem volna.

2014. júl. 26. 19:57
 37/47 Pietrosol ***** válasza:
100%

Kérdező!

Köszi a választ, bár valójában nem írtál semmit.

Hallottad már ezt: "Aki kardot ragad, az kard által vész el."

Megtámadtad a katolikusokat egy általad vélt tétel alapján, hogy nem tesznek eleget egy bibliai parancsnak. Azt írod, hogy:-"Azt hiszem a benne leírtakról a hogy utat mutat...", ehhez képest magad nem teszel eleget a "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat" tételnek, amikor azt írod, hogy: "...aki így beszól annak ez jár!"

Ismered a gerenda és a szálka esetét?

Ilyen tudatállapottal ne nagyon ítélkezz tesó!

2014. júl. 26. 20:06
 38/47 A kérdező kommentje:

De tudjátok mit mondok nektek?

Mindenki látogasson el a királyság termébe! Még az ilyen nagyon vakok is. Aztán ha nem tetszik legyen olyan erős a saját bálványimádata és ne menjen többet! :) Bizonyítsa be magának és a hamis hitének! Majd aztán írja ide mi volt ott. :) De komolyan. Olyat aki támad annak vissza támadok 2x annyira. Ha kell kétszer pirimitíven. Tulajdon képpen ezért nem tartozok sehová. :)

2014. júl. 26. 20:19
 39/47 Pietrosol ***** válasza:
100%

"Tulajdon képpen ezért nem tartozok sehová. :)"

Csak hiszed! Ezzel az akció-reakció kényszere alatt álló tömeghez tartozol.

2014. júl. 26. 20:50
 40/47 A kérdező kommentje:

Ti pedig a bálvány imádó vakok közé akkor. Tudod a szálka. :)

Én el is ismerem. De ti pedig nem.

De max átigazolok katolikusnak és rakok adományt a dobozba és elvan felejtve. :) Felodoz az atya. Mint a tömeg gyilkos nácikat.

2014. júl. 26. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!