Nem. Abszolút nem. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok antiszemita. De a Bibliában egyáltalán nincs szó arról, hogy Jézus roma származású lenne.
2014. júl. 21. 16:29
13/28 KZitus válasza:
Szervusz
Jézust már annyi, de annyi rágalom érte föleg az utóbbi években!
Egyáltalán nincsen benned Istenfélelem? Hiszen minden lélegzetvételed Istentől függ. Bár ő nem Isten, de hatalmas dolgokra képes, főleg a napjainkban. Hiszen Ő maga mondta: „Nekem adatott minden hatalom az égben és a földön...."Máté 28,19
Kicsit több tiszteletet egy uralkodónak. Főleg, ha a mindennapjaid tőle függ :(
2014. júl. 21. 17:50
14/28 anonim válasza:
13 lazíts
2014. júl. 21. 19:33
15/28 anonim válasza:
"Egyáltalán nincsen benned Istenfélelem? Hiszen minden lélegzetvételed Istentől függ."
Hát, nem tudom, én általában a tüdőmmel lélegzek, nem istennel, de kinek mi..
2014. júl. 21. 20:34
16/28 anonim válasza:
Nem, de rólad el tudom képzelni, hogy provokátor vagy.
2014. júl. 21. 22:10
17/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok provokátor, sem likvidátor, de még csak indikátor sem. Csak érdekel.
2014. júl. 21. 22:40
18/28 Lebannen válasza:
"... több forrás is megerősítette, hogy mindhárom királynak hiányzott valamilyen személyes tárgya a kis Jézus látogatása után"
Név szerint: arany,tömjén,mirha.
2014. júl. 22. 02:10
19/28 Kései Sirató válasza:
Csak egyes csökkent képességű emberek agyában fordul meg ilyen gondolat.
Ha csak egyszer is olvastál Bibliát, akkor nem merül fel benned ez az azgyatlan ötlet!
Nem, nem volt cigány!
2014. júl. 22. 08:11
20/28 anonim válasza:
Rendben van, de elárulnád, hogy hogyan is merült fel a kérdés? Azt mondod, hogy érdekel. A Biblia szerint Jézus félig zsidó volt, félig pedig mennyei származású. Mivel Mária, alias Mirjám, a Júda törzséből, még pontosabban Dávid házából származó zsidó hajadon volt. A Biblián kívül nem igazán találhatsz írásos anyagot Jézusról abból az időből. Bár sokan vitatják a Biblia hitelességét, és azt állítják, hogy több száz évvel később írták, de ezt azért teszik, mert ez áll az érdekükben. A legrégebbi kéziratok a második századból származnak, vagyis száz-százötven éven belül vannak, szemben sok más apokrif irattal, amelyek valóban későbbiek. Vagyis nincs hitelesebb forrás a Bibliánál, minden Jézus származását firtató más anyag csupán spekuláció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!