Elképzelhető, hogy Jézus cigány származású volt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 10:12
2/28 anonim válasza:
Bármi elképzelhető...
De nem ettől függ, pl. Jézus hovatartozása sem. :)
3/28 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a cigányok Indiából vándoroltak, mert a legalacsonyabb rasszba tartoztak. Mert ott mai napig nem adnak esélyt csak annak, aki a megfelelő helyre születik.
De hogy mi ebből az igazság, azt nem tudom.
4/28 anonim válasza:
"... több forrás is megerősítette, hogy mindhárom királynak hiányzott valamilyen személyes tárgya a kis Jézus látogatása után"
5/28 anonim válasza:
Elképzelni mindenféle ostobaságot lehet....ez is az !! A Bibliában (Máté evangéliuma) benne vannak Jézus ősei...akik nem indiaiak voltak.
A cigányok az indiai rasszista társadalom kaszton kívüli, érinthetetlenjei közül származnak.
6/28 anonim válasza:
Persze. Jézus egy személyben volt magyar, cigány, szittya, szkíta, hun, zsidó.
9/28 anonim válasza:
Dehogy' képzelhetö el. Magyar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!