Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan kérjek Istentől? Volt...

Hogyan kérjek Istentől? Volt már valakinek olyan, hogy amit kért megkapta?

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Nem, nem volt, mivel Isten NEM LÉTEZIK.
2014. júl. 18. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Igen, igen, volt, mivel Isten LÉTEZIK. Számtalanszor teljesítette, amit kértem, de mostanában csak ráhagyom, hogy legyen az ó akarata szerint, mivel a Miatyánkban is ezt mondjuk. Én pedig sokkal boldogabb vagyok így, mint korábban, mikor még én is úgy gondoltam, mint a kedves első válaszoló.
2014. júl. 18. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne kunyerálj, ajánlj tisztességes üzletet.
2014. júl. 18. 16:32
 4/9 yuda ***** válasza:
80%

Tanácsolom, hogy ne fejőstehén szintjén gondolkozz Istenről, és ne úgy, mint egy italautomata. Nem fog működni az a szisztéma, hogy bedobsz egy százast és kiad egy kólát. Ilyen trükk nincs.

Ismerd meg Istent a maga valójában és szeresd Őt, mert nála csodálatosabb személy nincs az univerzumban. Ha majd eléred, hogy gyönyörködsz Benne és élvezed a Vele való személyes közösséget, kutatod a bibliai igazságokat, mint kincset, akkor majd megérted hogy működik ez a kérés dolog.

2014. júl. 18. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs "trükkje" az azt bizonyítja hogy nem létezik.
2014. júl. 18. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Saját szavaid dal kérj, ne önzőség vezéreljen.

És igen, nagyon sokszor pont azt adta, amit kértem.

2014. júl. 18. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak simán, szívből kérj, ennyi. Nekem sok mindenben segít, pedig nem vagyok templombajárós-elvakult vallásos, de kaptam már jeleket.
2014. júl. 19. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Eddig amit nagyon szerettem volna, mindent megkaptam Istentől, persze nem azonnal. Áldozatokat kell hozni oly módon, hogy követed az Úr parancsolatait.
2014. júl. 19. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy volt. Természetesen imában kérd és ne olyat, hogy megnyerd a lottó 5-öst vagy gazdag légy, mert ezek nem Istentől való dolgok.
2014. júl. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!