Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a keresztények válasza...

Mi a keresztények válasza erre? Az alábbi levélrészletet úgy értelmezik, hogy a Sátán föld ura.

Figyelt kérdés

2 Korinthus 4:4

Akikben E VILÁG ISTENE (a sátán) megvakította a hitetlenek elméit, hogy ne lássák a Krisztus dicsőséges evangéliumának világosságát, aki az Isten képe.

2014. júl. 1. 20:10
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
19-es: Albigens vagy?
2014. júl. 2. 00:15
 22/45 anonim ***** válasza:
70%

"Minek csinálta azt a fát? Vagy adott volna eleve tudást az embernek, vagy nincs fa. Ennyi. Tehát Isten tehet róla."

A tudás nem olyan dolog, amit adnak. Még az Isten sem ad neked tudást. A tudásért dolgozni kell, kutatni, tanulni. Vagy éden, vagy otthagyod az édent és építesz magadnak jobbat a tudásoddal. Értem te mit szeretnél, jól lakjon a kecske is, de megmaradjon a káposztád is, no meg legyen kacsalábon forgó kastélyod, és az Isten a szolgád legyen, és ha elfingod magad ott teremjen és fújja el rólad a bűzt, hogy ne kelljen szagolnod. Hajj de szép is lenne, bírná a májad mi? :) Hát, a helyzet viszont az, hogy ez nem az az Isten. Sok mindent ad, de nem ad mindent, ha többet akarsz, fel kell emelned az ülepedet és dolgoznod kell. Ez van, szokj hozzá, mert így is marad amíg a világ világ. :) Nem te diktálsz. Ha tudsz jobbat, akkor azt majd megcsinálod te magad.

2014. júl. 2. 02:22
 23/45 A kérdező kommentje:

Most kerültél ellentmondásba önmagaddal.

Ugyanakkor nem a Főkérdésre válaszoltál. Ebből is látszik, hogy hibbant vagy, aki szereti játszani az agyát. Pedig 0.

2014. júl. 2. 02:37
 24/45 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg hibbant voltam, hogy szóba álltam egy ilyen provokáló személyeskedő hülyével mint te. Rajta leszek, hogy többet ne kövessek el ilyen hibát és csakis értelmes emberek kérdéseire reagáljak a jövőben.
2014. júl. 2. 02:44
 25/45 anonim ***** válasza:

Kérdező: Sajnos sok olyan genny alak van, akik szeretnek belekötni a Kérdezőkbe. Azt hiszik, hogy Janikká válnak, pedig csak bunkó kis trollok.

Én is találkoztam már ilyenekkel a kérdéseimben

Kérdésedre véleményem: Pál levelei közül csak 4 olyan van, mit neki tulajdonítottak. Legalábbis Székely Jánostól ezt hallottam, amikor az óráját hallgattam. Azt persze nem mondta, hogy melyikek, de hogy a világ a Sátáné legyen gnosztikus felfogás, ami a középkorban is létezett: katharok, albigensek.

Vagyis a levél nem Pálé, vagy pedig okoskodó szókiforgatás.

2014. júl. 2. 02:46
 26/45 A kérdező kommentje:
Nem hibbant. Csak tapló, troll, okoskodó, nagyzoló... na jó, hibbant. Megköszönném, ha megkímélném a szánalmas jelenlétedtől.
2014. júl. 2. 02:48
 27/45 A kérdező kommentje:
25-ös: Trollok. Nincs életük, azért járnak kötekedni a neten késő éjjel. Hát... ez sokat elárul a magánéletükről.
2014. júl. 2. 02:49
 28/45 anonim ***** válasza:
2014. júl. 2. 08:08
 29/45 anonim ***** válasza:

haver ,figyelj,ha látsz lepkéket,ne ijedj meg,met ez nálad természetes folyamatnak a vége,a körzeti orvos is lemondanarólad.

Esetleg próbálkozzál Csernyus Imrénél.

vagy keresd meg az elgurult antihisztaminodat,vagy csak egyszerűen nézz a tükörbe és mutass be magadnak.

nyomorultacska,sajnálomazta icipici agyad ami működik ,hogy nem arra használod amire teremtve lett.

2014. júl. 2. 09:03
 30/45 KZitus ***** válasza:

"Viszont miért szolgáltatná ki neki az embereket, ha annyia szereti őket?" = nem szolgáltatta ki Isten az embert a Sátánnak.

Maga az ember választotta őt irányítójának. Isten ma sem szeretné, ha Sátán irányítását választaná az ember. Ezt abból IS kitűnik, amit Káinnak mondott: "a bűn ott lapul a bejáratnál, és rád vágyódik. És te vajon uralkodsz rajta?”1Mózes 4,7

2014. júl. 2. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!