Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 65 millió évente mért pusztul...

65 millió évente mért pusztul el a Föld? Szerintem azért hogy Isten új élőlényeket hozzon a Földre.

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 14:07
1 2
 1/14 hollófernyiges ***** válasza:

Nem is pusztul el a Föld 65 millió évente.

[link]

2014. jún. 19. 14:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
????
2014. jún. 19. 14:56
 3/14 anonim ***** válasza:
A Biblia első fejezetét olvasva (ami a Teremtésről szól) azt tudhatjuk meg, hogy Istennek elég volt pár nap ahhoz, hogy az egész világot megteremtse, tele élőlényekkel...
2014. jún. 19. 15:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha elpusztul a föld akkor előbb egy új földet kéne csinálni, azmeg ugyebár...
2014. jún. 19. 16:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Húha kérdező,most kékhalálon és rendszerfrissítésen esett át az agyam,de még mindig nem értem...
2014. jún. 19. 19:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Lemaradtam valamiről?
2014. jún. 19. 20:02
 7/14 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Kérlek, nyugodjál meg. Az, aki létrehozta a Földet, ezt ígéri a lakóinak:

Zsoltárok 104:5 "Ő alapította meg a földet annak szilárd helyein;

Megingathatatlan lesz az időtlen időkig, igen, mindörökké."

Ézsaiás 45:18

"Mert így szól Jehova, az egek Teremtője, Ő, az igaz Isten, a föld Megformálója és Alkotója, Ő, aki megszilárdította, aki nem pusztán a semmiért teremtette, aki azért formálta meg, hogy lakjanak rajta: „Én vagyok Jehova, és nincsen más."

Az emberiségnek hamarosan nem kell többé azon fáradoznia, hogy megmentse az állatokat a kipusztulástól. ... Azért, mert a Teremtő, Jehova Isten a teljes ellenőrzése alá fogja vonni a föld ügyeit, és minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy nem hiába teremtette meg a bolygónkat és a rajta élő csodálatos teremtményeket

2014. jún. 19. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem pusztul el 65 millió évente.

++++

Yesáiáhu elmondta, mit mond az ÚR ( I-ten, Örökkévaló, Teremtõ, stb, akinek Nevét kb 3500 év óta nem szabad kimondani, amióta Õ maga megtiltotta ( halálbünti terhe mellett - "aki pedig kiejti az Örökkévaló nevét, ölessék meg, kövezze meg õt az egész község; a jövevény, valamint az idevaló, ha kiejti a nevét, ölessék meg." - 3Móz 24:16 ) )

Yesáiáhu ( Ézsaiás ) nem beszélt "jehováról", jehovs nem von semmit sehova, mert jehova egy sajtóhiba és egy sajtóhiba nem tud ilyesmit. Részletek: boldogult Raj Tamás fõrabbitól: [link] ; Magyarlexikon.com : [link] ; Pallas: [link] ; Magyar Zsidó Lexikonban: [link] és [link]

2014. jún. 20. 03:45
 9/14 KZitus ***** válasza:

Kedves "nneddudgi"

Nem gondolod, hogy Isten nevével kapcsolatban ott kellene kutatni (a Bibliában), ahol Isten bemutatkozik az ő Nevén, például a Zsoltárik 83:19-ben? Miér szótárakban,és a más prrogramokban, oldalakon keresel? Azok nem emberek véleményei? Nem hitelesebb ebben Isten? Niért nem az Ő szemszögéből nézed a Neve jelentését, vagy használatát?

Például ha elolvasod Mózes könyveit, ebből a szempontból, talán észreveszed, Isten nevének fontossságát az Ő imádatában. Szerinted kinek az érdeke lehet, hogy Jehova nevét kitörölje az emberiség emlékezetéből? Hát az ellenségének(günknek), Sátánnak. És tudod miért? Csak egyetlen bibliai okát írom itt le neked:

" Mert „mindenki, aki segítségül hívja Jehova nevét, megmentésben fog részesülni”. Hogyan fogják azonban segítségül hívni azt, akiben nem hisznek? Hogyan fognak pedig hinni abban, akiről nem hallottak? Hogyan fognak pedig hallani, ha nincs, aki prédikáljon? Hogyan fognak pedig prédikálni, ha nem küldettek el? Mint ahogy meg van írva: „Mily szépséges azoknak lába, akik jó dolgok jó hírét hirdetik!” Róma 10:13-15

2014. jún. 20. 10:18
 10/14 KZitus ***** válasza:

ez lemaradt:) :3Mózes 24:16

Aki tehát becsmérli Jehova nevét, az halállal lakoljon. Az egész közösség kövezze meg. A jövevényt csakúgy, mint a bennszülöttet meg kell ölni, ha becsmérli a Nevet.

Nem a kiejtéssével van a gond, inkább azzal, mennyire tiszteletreméltóan használjuk. Én imádom Jehovát:)

2014. jún. 20. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!