Isten miből van, hogy a mostani 13 millió Celsius fokos napunkat, mint csillagot, "csak úgy" megteremtette?
Kicsit értelmetlen a példám ehhez, de tőlem ez telik:
Miből vagyok én, hogy a 250 °C-os villanysütőt üzemeltetem?
A világ pedig víz által és vízből állott elő.
Szerintem ha van,akkor elektromágneses rezgések különböző kombinációjából állhat,mint mondjuk a fény,rádióhullámok,röntgen sugarak,rádióaktív sugarak,vagy a kozmikus sugárzás.Az emberiség számára még egyenlőre nem detektálható,ez a hullámhossz,vagy frekvenciatartomány,mivel ő ehhez nem ad hozzáférést,és soha nem is fog adni.Talán halálunk után már igen?Jó kérdés!
"A természetfeletti,csak egy kényelmes megoldás mindarra amit nem értünk.Mindenre van racionális épelméjű magyarázat"
Üdvözlettel: italoimre
A mi Istenünk megemésztő tűz.
Zsidó 12,29
Az emberi elme miből van hogy számítógépet meg robotokat programoz? Az elmének nem az anyagi összetevői hanem az emberi szellem gondolkodik és teremt. Hasonlóképpen,csak nagyban: Isten szellem, teremtő erő, maga a lét.
Freya
Isten szellem.
Ergo, a fizikai hőmérséklet nincs rá káros hatással, hiszen az a fizikai környezetre hat.
Kedves Freya!
Ha nincs "anyagi tested", akkor nincs szellemed, elméd amely programozza a számítógéped. A kettő egymás nélkül nem működik.
Valószínű Istennél sem, hiszen mi a hasonlatosságára teremtődtünk. A szellemem nem fog visszajárni és "kisérteni" vagy mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!