És most látom, hogy nem hiány van, csak elgurult :)
De attól még ha feliratkozik hírlevelünkre, örömmel tájékoztatjuk legújabb innovatív termékeinkkel kapcsolatban.
Tisztelettel...
2014. jún. 27. 23:02
13/19 anonim válasza:
Jól van csúnya nevű, négyeske vagyok, mást kerestem és azért kerestem, mert rohadtul elegem van a kisstílű, szrrágó keresztény provokátorokból. De Pietrosol megadta a legjobb választ, lehet távozni emberek, nincs itt tovább semmi látnivaló.
2014. jún. 28. 10:53
14/19 anonim válasza:
Mert sértesz vele más embereket, elég sok embert. Ugye nem akarsz másokat felháborítani és megbántani még akkor sem, ha a nézeteik nem egyeznek a tieiddel? Még ha te nem is vagy vallásos. Ugyanilyen sértő lenne egyébként Koránt vagy Buddha-szobrokat égetni, a gond ugyanaz: hogy nem tartod tiszteletben mások hitét és meggyőződését.
2014. jún. 28. 11:18
15/19 anonim válasza:
Ha én látók egy keresztet, akkor mindig Jézus és az értem tett áldozata jut eszembe. Ha pedig égetni látok keresztet, akkor pedig az, hogy akik ezt teszik, azoknak nem kell ez az ajándék és szomorú leszek. Nem velünk cseszel ki, ha égetsz, hanem magaddal.
Azt nem tudom, hogy törvényileg bűn e, de mindenképpen szomorú.
2014. jún. 28. 18:42
16/19 anonim válasza:
14. jól leírta, ezzel megsértesz vele több millió katolikust. Sőt, szerintem nem csak őket, hanem a jóérzésű protestánst, moszlimot, zsidót, hindut, stb.. Engem is sértene, ha valaki Koránt éget, mert ezzel csomó embert megbántanak.
2014. jún. 28. 21:29
17/19 A kérdező kommentje:
És ki mondta nektek hogy én keresztet akarok égetni?Attól hogy még megkérdeztem attól függetlenül én nem akarok keresztet égetni!SENKI NEM MONDTA!
2014. jún. 28. 21:55
18/19 anonim válasza:
Aha. Akkor teoretikusan megkaptad a jó választ Pietrosoltól, hogy "miért ekkora bűn".
Köszönöm, helyetted is, mert elfelejtettél köszönetet mondani a válaszolóknak (nem nagy bűn, de illik).
2014. jún. 28. 23:56
19/19 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy keresztet akarsz égetni. Csak elméletben válaszoltam egy elméleti kérdésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!