Léteznek meleg-keresztény párok?
"Léteznek meleg-keresztény párok?
Akik együtt járnak, egy párként, azonos neműek és keresztények is."
Az újszövetségben számtalan keresztényről lehet olvasni, de ilyesmiről nem. Különösen úgy nem, hogy a melegségükért dícsérve lennének. Férfiszeplősítőkről van benne szó, de az örökélet lehetősége nélkül. Isten nem melegeket teremtett, hanem férfit és nőt. Ezt még nem olvastad?
"Isten szerint rossz dolog az hogy őszintén szeretek valakit és vele akarok lenni? Ez rossz dolog?"
Mivel a férfi análja nem savas kémhatású, mint a nő vaginája, ezért ennek érdekében ha ecetet használsz, majd rájössz, hogy ez jó dolog vagy sem, ha még eddig a szép szóból nem jöttél rá.
"Isten nem melegeket teremtett, hanem férfit és nőt. "
a melegek is férfiak vagy nők.
Az Újszövetségben sokmindenről nem lehetett olvasni ami manapság létezik és keresztények gyakorolják.
Ide tartozik: létezik pápa (ilyen akkor nem volt), léteznek apácák, szerzetesek, diakónusok, űrhajósok, mozdonyvezetők...
És léteznek olyan keresztények is, akik melegnek születtek és így próbálják élni az életüket. Ha tetszik Neked, ha nem.
Kedves kérdező, te egy igen ritka példája vagy annak amikor a vallás és az értelmes gondolkodás együtt járnak.
Nem tudom miért kell egy 2000 éves könyv miatt megölni másokat Isten és a "szeretet" nevében. És ha nem "öröklöm Isten országát" akkor mi van? Én azt se kértem hogy legyek, csak lettem és vagyok és kész. Vallhatnának az emberek egy kicsit kevésbé barbár módon is, de aki ilyen elhomályosult akar maradni az maradjon. CSAK NE ERŐLTESSE ÁT MÁSRA.
Jobb lesz neked ha részt veszel egy kereszteshadjáratban a melegek ellen és öldökölsz? Ettől minden gondod az életben megoldódik?
22 éves vagyok, a párom is annyi. 4 éve vagyunk együtt, boldog monogám kapcsolatban. Mindkettőnknek a másik az első (szexuálusan, de nekem még csók sem volt mással). Bár jogilag nálunk ez lehetetlen, de mi házasoknak tekintjük magunkat. Ő keresztény, én muszlim.
További szép napot mindenkinek!
A válaszokat olvasva rögtön ez a videó jutott az eszembe.
https://www.youtube.com/watch?v=S4FIVhOa8gw
Nah akkor ki is a megszállott, rögeszmés ember? És ki a normális? Szerintem már szánalmas ahogy a "keresztény" férfi viselkedik mintha leprás lenne szegény srác :/. Sajnos ilyen világban élünk, ha valaki valamiben más akkor azt már közösítsük ki.Gratulálok a mai kor embereinek!(Persze mindig van kivétel.)
Kedves Kérdező!
Én magam is leszbikus vagyok és kereszténynek tekintem saját magam neveltetésemből kifolyólag.Mivel 3 éves korom óta 18 éves koromig katolikus intézménybe jártam azaz óvodától érettségiig .Sok hitbuzgó emberrel találkoztam (6 évig együtt is töltöttük szinte a mindennapjainkat mivel kollégiumban egy fedél alatt éltünk)akik szó szerint imádkozva keltek és feküdtek.Nekem semmi bajom nem volt velük jól el voltunk egymás mellett igaz hogy ők nem tudtak a másságomról.Na jó az egy kicsit durva volt hogy hajnali négykor keltek és mentek reggel 5-ös misére.
Én is már 5 éves korom óta tudom magamról hogy más vagyok mint a többiek!Sajnos csak 2 évvel ismertem be magamnak is, hogy ezen lehetetlen változtatni hiába mondták az előttem válaszolók páran hogy hittel meg lehet térni.Lópikulát! Nem lehet én próbáltam!Ezzel pedig elment jó pár évem hogy másoknak próbáltam megfelelni és nem voltam boldog mivel szorongtam és attól féltem hogy rájönnek és kiközösítenek.:/
Végezetül még azt szeretném mondani hogy ne törődj másokkal a lényeg az hogy boldog legyél a barátoddal és ne más mondja rád hogy keresztény vagy,hanem te érezd annak magad. :) Sok sikert a további boldog élethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!