Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Léteznek meleg-keresztény párok?

Léteznek meleg-keresztény párok?

Figyelt kérdés
Akik együtt járnak, egy párként, azonos neműek és keresztények is.

2014. jún. 19. 21:37
 111/142 A kérdező kommentje:

Kedves 110-es!

Megtudnál esetleg tenni egy olyat, hogy megnézed a filmet, és most kivételesen nem ide nem illő idézetekkel reagálsz, hanem értelmesen (!) leírod, kifejted a véleményed?

Vagy láttad már az Imák Bobbyért c. filmet? Ha igen, akkor légy olyan kedves és írd le mit gondolsz róla. Ha nem láttad akkor ha lehet nézd meg, neten fent van, ingyen meg tudod nézni.

Köszi szépen!

2014. jún. 20. 22:39
 112/142 anonim ***** válasza:
13%

Tisztelt Kérdező!

Végig olvasva a bejegyzéseket azt látom, hogy miért állítod magadról, hogy meleg vagy, de az nem világos, hogy miért mondod magadat kereszténynek? Vagy miért akarod annak mondani magad? Vagyis miért akarod ezt a kettőt összehozni?

2014. jún. 20. 23:47
 113/142 anonim ***** válasza:
56%
Mert az igazi kereszténység a szeretetről szól és az egymásért élésről, nem pedig a halál várásáról, fenyegetőzésről, gyilkolászásról, rágalmazásról, pénzimádatról és öngyűlöletről.
2014. jún. 20. 23:55
 114/142 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszod:

Mert az igazi kereszténység a szeretetről szól és az egymásért élésről

Lehet butának hangzik a kérdésem: ehhez a meghatározáshoz van köze Jézusnak? Vagy mi az összefüggés Jézus és a kereszténység között?

2014. jún. 21. 03:12
 115/142 anonim ***** válasza:
43%
Én még soha nem hallottam olyat, hogy egy homoszexuális ördögöket űzött volna, vagy Isten erejével gyógyított volna embereket.
2014. jún. 21. 08:53
 116/142 A kérdező kommentje:

Kedves 115-ös!

Én sem hallottam olyat hogy egy homofób, kirekesztő embert gyógyított volna. Csak olyat hallottam hogy miközben szépen mosolyog, közben fröcsög a gyűlölet a szájából amikor olyan emberekről beszél, akik valamiért nem illenek bele az ő világképébe...

Azért mondom magam kereszténynek (fentebb kérdezte valaki) mert igyekszem követni Jézus tanításait, amennyire csak tudom. Persze nem tökéletesen, de amennyire megy. Egyszerű bűnös ember vagyok. Ennyi.

2014. jún. 21. 10:36
 117/142 anonim ***** válasza:
69%

Ha olyan nagy bűn, miért nem nincs olyan történet az Újszövetségben, ahol Jézus egy homoszexuálist heterová tesz?

Rengeteg csodatevés van a Bibliában, az tudtommal egyszer sem történt meg.

Igen tudom vannak akik azt mondják hogy "megtértek" de nem erre gondolok, mert olyan nem létezik, ahhoz tényleg csoda kell, hogy valaki heteroból meleg vagy melegből heterová legyen :D

2014. jún. 21. 10:52
 118/142 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én kérdeztem a 112-ben és a 114-ben.

Azt válaszoltad:

Azért mondom magam kereszténynek (fentebb kérdezte valaki) mert igyekszem követni Jézus tanításait, amennyire csak tudom. Persze nem tökéletesen, de amennyire megy. Egyszerű bűnös ember vagyok. Ennyi.

A kérdés: akarod-e nemcsak próbálni követni Jézust, hanem tényleg az Ő útján járni, ahogy az apostolok tették?

2014. jún. 21. 14:37
 119/142 anonim ***** válasza:
66%
Számtalanszor olvashatod, hogy : ördögöket űzött ki. Nem sorolta fel a démonokat név szerint. Az ördögnek kitanult technikái vannak, az évezredek során majdnem tökéletesre "fejlesztette ki" magát. De csak majdnem. Például azt is el tudja hitetni valakivel, hogy nyugodtan legyen homoszexuális, ez egy természetes dolog, sőt keresztény homoszexuális.
2014. jún. 21. 16:27
 120/142 A kérdező kommentje:

Kedves 118-as!

Nem tudok tökéletesen Jézus követő lenni, mert esendő ember vagyok.

Aki áll vigyázzon, hogy el ne essék.

Annyit tudok tenni, hogy ahányszor elesek, újra és újra talpra fogok állni.

Ez így megfelel?

A démonűzőshöz: nem gondolom hogy probléma lenne Istennek hogy meleg vagyok. Nem tudok ellen mit tenni. Ez nem olyan mint a hajszínem, hogy ha nem tetszik befestem másra. Ez van.

Bűnt csak tudva és akarva lehet elkövetni. Márpedig én nem akarva vagyok meleg, egyszerűen csak ilyen vagyok. Sőt, ha hiszed ha nem a bőröm színe sem direkt fehér. Egyszerűen ilyen lett. :/

2014. jún. 21. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!