Keresztények, ugye nem mind gondolkodtok így?
az ugandai "kill the gays billt" (törvény a melegek halálraítéléséről) amerikai "keresztények" támogatták és pénzelték az ottani minisztert, hogy hozza meg ezt a törvényt. erről dokumentumfilm is készült: God loves Uganda.
szóval erről ennyit. én személy szerint nem gondolkodk így. a nyugati protestáns egyházak mind megáldják a monogám egynemű kapcsolatokat.
Ha Isten azt akarná, hogy ne legyenek homoszexuálisok, akkor nem hagyná, hogy ennyire eltorzuljanak az ösztöneik. De hagyja, hogy ez megtörténjen, még akkor is, ha nem tetszik neki.
Sok keresztény váltig ellenzi az eutanáziát, de a homokosokkal kivételt tesz, náluk szabad. Ennek nem kellene így lennie.
A katolikus keresztények mindig is úgy csűrték-csavarták a dolgokat, ahogyan nekik nettszett, hogy megfeleljen minden problémával szemben.
Ha az evolúciót kell tagadni, akkor ezt mondják, ha például erről van szó, amit te írsz, akkor pedig azt.a végén pedig tele vannak a a saját ellentmondásaikkal.Ha valaki ezt észreveszi, akkor pedig nem tudják maguk sem megmagyarázni a dolgaikat.
Eléggé undorító dolog ez.
A keresztényeket is elérte a mai ocsmány világ szokása, hogy túl sokat foglalkoznak más nemi életével.
Egy kereszténynek nem számít más szexuális élete. Ha ő anális majálist akar játszani, akkor tegye. Isten tiltja, így neki kell majd elszámolnia vele. Ha ezzel kérkedik, akkor befogom a fülem, mert az ő szexualitása másra nem tartozik, én legalábbis idegenér nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!