Kedves keresztény testvéreim szerintetek a Biblia teljes mértékben Isten szava?
Manapság egyre gyakrabban hallom azt,hogy a Bibliából az idők folyamán vagy kivettek vagy hozzá tettek olyan tanokat amelyek eredetileg nem is voltak benne. Gondolok itt pl a Szentháromságra,a pokolra,a mennyországra és persze a Jézus istenségével kapcsolatos írásokra.
Én hiszek abban,hogy Isten nem engedte volna azt meg. Hiszek abban is,hogy Isten nem változik Ő nem változtatja meg tervét egyik pillanatról a másikra,hogy aztán új "megvilágosodást" küldjön az embereknek.
Nektek mi a véleményetek erről?
Ja és szinte kihagytam,ott van pl Isten neve (JHWH) szerintetek hagyta volna,hogy csak úgy elvesszen az Újszövetségböl például?
Vagy hagyta volna,hogy egy "találós kérdést"csináljanak a nevéből,hogy vajon hogy kell kiejteni?
Miért tett volna ilyent?
Azt mindannyian tudjuk,hogy a Bibliát az évszázadok során rengeteg támadás érte de mindig és néha csoda módjára de megmaradt,átélte azokat a "viharokat",vajon miért? Miért hagyta Isten,hogy egy "hamis"Biblia után menjenek az emberek milliói?
"Mindenki ugyan úgy írja le őket. ugyan arról a megjelenésről, személyiségről mesélnek, akárcsak az ufológiában."
Háááát, ez ilyen formában egyáltalán nem igaz, az UFO irodalomban körülbelül 300 féle "lény" leírása szerepel, de a démonológia is számlál egynéhányat, valahogy ez a két terület kapcsolódik is egymáshoz, nagyon sok a hasonlóság, az átfedés a kettő között.
Egyébként elhiszem én ezeket, a "látomásokat", ilyen sok ember nem hazudik, ennyi elmebeteg sem lehet, a többségük nem is az, viszont az én megítélésem szerint amiket olyan sokan látnak, látni vélnek, érzékelnek, nem az aminek hiszik, valami másról van itt szó.
Talán próbáld meg te is nem a hit oldaláról megközelíteni ezt a dolgot, a tudomány, a racionalítás talaján állva, lehet hogy megváltozna a véleményed, mint ahogy nekem megváltozott.
Azelőtt én is hasonlóan gondoltam mint ahogy most te itt elmondtat, de minél többet tudtam meg ezekről a dolgokról, annál szkeptikusabb lettem, ma már nem hiszek a földönkívüliek ittlétében, és egyik vallásban sem, a spirituális világ, amiben olyan sokan hisznek, szerintem nem létezik, valami más az ami létezik, valamilyen más oka van ezeknek a "látomásoknak", jelenségeknek.
Az ufológiában leginkább az elrablásokra gondoltam. Mindig kis szürke idegenek, vagy kis szürkék magas barnásabbakkal. De vannak különleges esetek is. Térjünk rá a Démonokra. Arra értettem, hogy akik a "szelíd" idézést végzik, azoknak azonosak a tapasztalataik.
"Egyébként elhiszem én ezeket, a "látomásokat", ilyen sok ember nem hazudik, ennyi elmebeteg sem lehet, a többségük nem is az, viszont az én megítélésem szerint amiket olyan sokan látnak, látni vélnek, érzékelnek, nem az aminek hiszik, valami másról van itt szó." Lehetséges, hogy igazad van. Miért is ne lehetne?
"Talán próbáld meg te is nem a hit oldaláról megközelíteni ezt a dolgot" Nincs "hitem". A bizonyítékokban, tapasztalataimban hiszek. Addig amíg nem szerzek tapasztalatokat bizonyos dolgokról addig "elfogadom" előttem lévő emberek tapasztalatát.
"Azelőtt én is hasonlóan gondoltam mint ahogy most te itt elmondtat, de minél többet tudtam meg ezekről a dolgokról, annál szkeptikusabb lettem, ma már nem hiszek a földönkívüliek ittlétében, és egyik vallásban sem, a spirituális világ, amiben olyan sokan hisznek, szerintem nem létezik, valami más az ami létezik, valamilyen más oka van ezeknek a "látomásoknak", jelenségeknek."
Ha szeretnéd, privátban megoszthatnád velem a gondolataidat.
Persze nem csak ehhez hasonló jelenések vannak. Nagyon sok dolog amit nem lehetne magyarázni.
Ha érdekel: Az ufológiában leginkább az elrablásokra gondoltam. Mindig kis szürke idegenek, vagy kis szürkék magas barnásabbakkal. De vannak különleges esetek is. Térjünk rá a Démonokra. Arra értettem, hogy akik a "szelíd" idézést végzik, azoknak azonosak a tapasztalataik.
"Egyébként elhiszem én ezeket, a "látomásokat", ilyen sok ember nem hazudik, ennyi elmebeteg sem lehet, a többségük nem is az, viszont az én megítélésem szerint amiket olyan sokan látnak, látni vélnek, érzékelnek, nem az aminek hiszik, valami másról van itt szó." Lehetséges, hogy igazad van. Miért is ne lehetne?
"Talán próbáld meg te is nem a hit oldaláról megközelíteni ezt a dolgot" Nincs "hitem". A bizonyítékokban, tapasztalataimban hiszek. Addig amíg nem szerzek tapasztalatokat bizonyos dolgokról addig "elfogadom" előttem lévő emberek tapasztalatát.
"Azelőtt én is hasonlóan gondoltam mint ahogy most te itt elmondtat, de minél többet tudtam meg ezekről a dolgokról, annál szkeptikusabb lettem, ma már nem hiszek a földönkívüliek ittlétében, és egyik vallásban sem, a spirituális világ, amiben olyan sokan hisznek, szerintem nem létezik, valami más az ami létezik, valamilyen más oka van ezeknek a "látomásoknak", jelenségeknek."
Ha szeretnéd, privátban megoszthatnád velem a gondolataidat.
Nem csak ehhez hasonló "jelenések" vannak. Csomó dolog amit nem tudna ember megmagyarázni. Gyógyítás levitáció, teleportáció, láthatatlanság, pirokinézis,telekinézis stb..
Ha érdekel: [link] ,
Olyan sok mindent nem tudnék privátban sem mondani, egyszerűen nem gondolom hogy a jelenségek hátterében az áll amit a különböző kutatók mondanak. Ez nem azt jelenti hogy én tudom, honnan is tudnám, viszont a meglévő elméletek nem bizonyítottak, ellentmondásosak, és olyan mértékben logikátlanok hogy önmagukat hiteltelenítik el.
Valami létezik, ezt biztosra veszem. Van itt valami ezen a bolygón, amit nem ismerünk, sem a célját nem tudjuk, szerintem az emberiséget azóta manipulálják mióta lejöttünk a fáról, a különböző vallásokért is ez a valami tehető felelőssé, ez a jelenség képes az emberi tudat befolyásolására, ezáltal bárminek kiadhatja magát, emberek olyan dolgokat is láthatnak amik nincsenek is ott, hamis emlékeket ültethet el, soha meg nem történt eseményekről. Lehet ez egy ősi létforma, egy gondolkodo energetikai mező, képes arra hogy testet kreáljon magának, akár a puszta földből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!