Kedves keresztény testvéreim szerintetek a Biblia teljes mértékben Isten szava?
Manapság egyre gyakrabban hallom azt,hogy a Bibliából az idők folyamán vagy kivettek vagy hozzá tettek olyan tanokat amelyek eredetileg nem is voltak benne. Gondolok itt pl a Szentháromságra,a pokolra,a mennyországra és persze a Jézus istenségével kapcsolatos írásokra.
Én hiszek abban,hogy Isten nem engedte volna azt meg. Hiszek abban is,hogy Isten nem változik Ő nem változtatja meg tervét egyik pillanatról a másikra,hogy aztán új "megvilágosodást" küldjön az embereknek.
Nektek mi a véleményetek erről?
Ja és szinte kihagytam,ott van pl Isten neve (JHWH) szerintetek hagyta volna,hogy csak úgy elvesszen az Újszövetségböl például?
Vagy hagyta volna,hogy egy "találós kérdést"csináljanak a nevéből,hogy vajon hogy kell kiejteni?
Miért tett volna ilyent?
Azt mindannyian tudjuk,hogy a Bibliát az évszázadok során rengeteg támadás érte de mindig és néha csoda módjára de megmaradt,átélte azokat a "viharokat",vajon miért? Miért hagyta Isten,hogy egy "hamis"Biblia után menjenek az emberek milliói?
"JEHOVA" TÖBBEZER DZSENTIL LEMÉSZÁRLÁSÁT RENDELI EL
Mózes II. 32:27 És szóla nékik: Ezt mondja az Úr, Izráel Istene: Kössön mindenitek kardot az
oldalára, menjetek által és vissza a táboron, egyik kaputól a másik kapuig, és kiki ölje meg az ő
attyafiát, barátját és rokonságát.
32:28 A Lévi fiai pedig a Mózes beszéde szerint cselekedének, és elhulla azon a napon a népből
úgymint háromezer férfiú.
ÉS MEGINT
Mózes III. 26:7 Sőt elűzitek ellenségeiteket, és elhullanak előttetek fegyver által.
26:8 És közületek öten százat elűznek, és közületek százan elűznek tízezeret, és elhullanak előttetek
a ti ellenségeitek fegyver által.
Ehud Sprinzak, a Jeruzsálemi Egyetem professzora bemutatta Kahane és Goldstein filozófiáját:
"Úgy hiszik, Isten akarata hogy erőszakosak legyenek a gójokkal, ami héberül nem-zsidót jelent."
(NY Daily News, Feb. 26, 1994, p. 5).
A DZSENTIL KÁNAÁNITÁK TÖMEGES LEMÉSZÁRLÁSA
Mózes IV. 21:3 És meghallgatá az Úr Izráelnek szavát, és kézbe adá a Kananeust, és eltörlé őket, és
azoknak városait. És nevezé azt a helyet Hormának.
KANNIBALIZMUS – HALOTT DZSENTILEK ELFOGYASZTÁSA
Mózes IV. 23:24 Ímé e nép felkél mint nőstény oroszlán, és feltámad mint hím oroszlán; nem nyugszik,
míg prédát nem eszik, és elejtettek vérét nem iszsza.
Idézet a zsidó Talmudból: Sanhedrin 59a: "A gójok megölése olyan mint vadállatok megölése."
A DZSENTIL MIDIANITÁK ELLENI NÉPIRTÁS
Mózes IV. 25:16 És szóla az Úr Mózesnek, mondván:
25:17 Támadjátok meg a Midiánitákat, és verjétek meg őket.
31:7 És harczolának Midián ellen, a miképen megparancsolta vala az Úr Mózesnek, és minden
férfiút megölének.
Idézet a zsidó Talmudból: 18. Tosefta. Aboda Zara B, 5: "Ha egy gój megöl egy másik gójt vagy
egy zsidót, bűnös; de ha egy zsidó öl meg egy gójt, NEM BŰNÖS."
Csak akkor bizonyosodhatsz meg az igazságról, ha a másik néző pontot is megvizsgálod. [link] [link] A sátánisták, nem azok amiknek a keresztények mondják őket. Akik fekete ruhában a temetőben ugrálnak,és macskákat égetnek,azok egy nem normális ördögimádó szekta tagjai és semmi közük a valód Sátánizmushoz.
Anton La Vey sátánizmusa sem az igazi.
Az igazi spirituális Sátánisták meditáció útján jutnak egyre magasabb spirituális szintre,a Démonok pedig barátaink,segítőink,Őrzőink.
A démonok sem olyanok ami el van róluk terjesztve. Ahogyan a katolikus enciklopédián és a bibliában is megírják: más épek istenei démonok. Tehát a démonok az eredeti isteneink. [link] 2011/03/08/daemon/
"SÁTÁN KIT ÖLT MEG VALAHA IS?" - erre a kérdésre szeretném megírni a Biblia válaszát:
János 8:44
" Ti a ti atyátoktól, az Ördögtől vagytok, és a ti atyátok kívánságait óhajtjátok tenni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állt erősen az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a saját lelkülete szerint szól, mert hazug ő, és a hazugság atyja."
Ezek Jézus szavai. Hitelesek a számodra?
Vidiripi
26-os!
Ja hát így persze hogy hazug a názáreti. De így bárki lehet hazug te is az vagy mert félre vezetsz.
Az általad linkelt oldal azt írja.
"Aki nem szereti őt jobban mint a saját szüleit, azt nem tartja érdemesnek."
Kiemelném a lényeget. SZERETI
Aztán az jön hogy: "Mi történt azzal hogy tiszteld atyádat és anyádat?"
Hát elárulom neked hogy a szeretet és a tisztelet az nem egy és ugyan az.
De épp ez a baj hogy olyan ember írjak ezeket a dolgokat aki még a magyar anyanyelve fogalmainak a jelentésével sincs tisztában.
A szeretet és a tisztelet nem ugyan azt jelenti.
Mártha és Mária esetében pedig épp az a lényeg hogy ahelyett hogy Mártha is oda ment volna Jézushoz tanulni mással foglalkozott. Inkább Jézust kellett volna hallgatni de hogy miért azt hiába is magyaráznám.
Nem én nem vagyok hazug, mert nem vezetlek félre. Tisztában, vagyok a tisztelet és a szeretet fogalmával. Igaz ez a mondás épen nem a legjobb volt ide mert ebben a tiszteletről volt szó tudom, nem én írtam. De a názáreti a szeretetről beszél: Máté 10:37 A ki inkább szereti atyját és anyját, hogynem engemet, nem méltó én hozzám; és a ki inkább szereti fiát és leányát, hogynem engemet, nem méltó én hozzám. Ráadásul ez a büszkeség és az irigység bűne is.
Ez a kijelentése, tagadhatatlanul azt jelenti, hogy aki jobban szereti anyját,apját vagy a gyerekét az nem méltó hozzá. Tulajdonképpen bűnnek számít ha valaki, jobban szereti a családját. Te tudnád a názáretit előtérbe helyezni? -Apa/anya, üde engem szeretsz a vijágon a jegjobba *.*? Nem kisfiam/kislányom a Jézuskát.
És szakadjon meg Mártha a munkában, mert a testvérének mesét mesél?
-Mária! Gyere légyszíves segíts, mert mindjárt felfordulok a munkában!
-Nem kösz! Ezt a pedofil bácsit hallgatni izgalmasabb.
:D Még egy: -Anya! Téged szejetlek a vijágon a jegesjegesjegesjegjobban! <3
-Akkor a pokolban fogsz megrohadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!