Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves keresztény testvéreim...

Kedves keresztény testvéreim szerintetek a Biblia teljes mértékben Isten szava?

Figyelt kérdés

Manapság egyre gyakrabban hallom azt,hogy a Bibliából az idők folyamán vagy kivettek vagy hozzá tettek olyan tanokat amelyek eredetileg nem is voltak benne. Gondolok itt pl a Szentháromságra,a pokolra,a mennyországra és persze a Jézus istenségével kapcsolatos írásokra.

Én hiszek abban,hogy Isten nem engedte volna azt meg. Hiszek abban is,hogy Isten nem változik Ő nem változtatja meg tervét egyik pillanatról a másikra,hogy aztán új "megvilágosodást" küldjön az embereknek.

Nektek mi a véleményetek erről?

Ja és szinte kihagytam,ott van pl Isten neve (JHWH) szerintetek hagyta volna,hogy csak úgy elvesszen az Újszövetségböl például?

Vagy hagyta volna,hogy egy "találós kérdést"csináljanak a nevéből,hogy vajon hogy kell kiejteni?

Miért tett volna ilyent?

Azt mindannyian tudjuk,hogy a Bibliát az évszázadok során rengeteg támadás érte de mindig és néha csoda módjára de megmaradt,átélte azokat a "viharokat",vajon miért? Miért hagyta Isten,hogy egy "hamis"Biblia után menjenek az emberek milliói?

2014. jún. 14. 10:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Látom meg van a lényeg!

2014. jún. 23. 18:54
 32/45 anonim ***** válasza:

Emberek! A XXI. században arról vitatkoztok melyik parafizikális lény különb a másiknál, sátánisták vs keresztények, érbresztő!!!!

Nem veszitek észre hogy ugyanarról az entitásról beszéltek, csak különböző neveket aggattok rá.

2014. jún. 25. 02:16
 33/45 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Nekem nem tűnt fel a hasonlóság!

2014. jún. 25. 05:16
 34/45 anonim ***** válasza:
Teljességgel külön személyek. Sátán nem csak egy entitás. Van fizikai teste is. Akkor mond, hogy ugyanazok, ha megismerted, őket.
2014. jún. 25. 10:20
 35/45 anonim ***** válasza:

Jaaaa, hogy neked bemutatkoztak, így egész más. Az utcán találkoztatok, vagy felkerestek a lakásodon, hogyan képzeljük el, egyszer csak kopogtak, és megkérdezted ki az, jó napot kívánok én vagyok a sátán? Másnap meg isten ugrott fel hozzád egy kávéra?

Ne vedd zokon, de ezt erősen kétlem.

2014. jún. 25. 19:10
 36/45 anonim ***** válasza:
Legtöbbünkkel ez történik. Persze, nem így. Aki el ér egy bizonyos spirituális szintet meditációk útján azt felkeresik de, nem úgy ahogy az előbb írtad. Általában álmomban, vagy igen, otthon, jelenik meg egyes isten, vagy maga Enki (Sátán).
2014. jún. 25. 19:20
 37/45 anonim ***** válasza:

Az álmodban megjelenővel nem tudsz mit kezdeni, úgyhogy ezt felejtsük is el. De ha fizikálisan találkozol valamelyikükkel, fényképezd már le, és töltsd fel a netre, hátha be tudjuk azonosítani a tagot, még az is kiderülhet hogy balogh pista az, alsómocsoládról. :)

Egyébként amit itt elmondtál, közismert az ufológiai irodalomból, csak ott földönkívüliekkel álmodnak és földönkívüliekkel találkoznak emberek, de hitelt érdemlő videó, vagy fényképfelvétel azokban az esetekben sem készült ezekről a lényekről. Pedig a mai digitális korszakban ez könnyedén megvalósítható lenne.

2014. jún. 25. 19:29
 38/45 anonim ***** válasza:
Nem fizikailag vannak ott. Asztrálisan. Javaslom olvasgass a kvantumfizikáról.
2014. jún. 25. 19:34
 39/45 anonim ***** válasza:

Na álljunk meg egy szóra, az előbb még mást mondtál.

"Van fizikai teste is."

Most pedig már aszrálsíkokról van szó?

De egyszerű, ha látható, akkor a fényképezőgép is látja, tehát megörökíthető.

Ha nem látható, akkor nincs miről beszélni. Akár hallucinálhatsz is ilyesmit, nem te lennél az első.

Sokat foglalkoztam ufológiával, ennek kapcsán démonológiával is, nekem nem tudsz olyat mondani amin meglepődnék. Azon lepődnék meg, ha egszer valaki bizonyítani tudná az állításait, de ilyen még egyszer sem fordult elő. Nem kell semmi más, csak egy videó, vagy fénykép.

2014. jún. 25. 19:51
 40/45 anonim ***** válasza:
Nem nem mondtam mást. Azt mondtam van fizikai teste is. De ha pl. megidézünk egy démont, nem fog fizikailag ide jönni. Hanem asztrálisan. Mit nem lehet ezen érteni? :D A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Mindenki ugyan úgy írja le őket. ugyan arról a megjelenésről, személyiségről mesélnek, akárcsak az ufológiában. Ezek olyan dolgok amik tudományosan bizonyíthatók. Csak még nincs ilyen magas szinten az emberiség tudományban. Azért nem láthatnád ,pl te mert az asztrális érzékeid a keresztény uralom alatt visszafejlődtek. Kamera sem láthatná, kivéve ektoplazmában. Valószínűleg készültek is ilyen képek, de egyes ügynökségeknek nem érdekük, hogy ezek napvilágot lássanak. Ha elmész egy ezzel foglalkozó emberrel ő be tudja neked bizonyítani. Vagy miért nem kezdesz el egy meditációs programot? Felerősíthetnéd az asztrális érzékeidet, kinyithatnád, a csakráidat, megtanulhatnál ektoplazmát termelni és akár saját magad is lefotózhatnál entitásokat, vagy akár egy istent is. Nem is szeretnék neked újat mondani, csupán keresztény ember társaimat szeretném "felébreszteni" és felvilágosítani.
2014. jún. 25. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!