Keresztény házaspárok aki házasságig nem feküdtetek le, Ti hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
egy házasság előtt tényleg jól meg kell ismerni egymást szóval legalább 2-3 év szerintem. Addig hogy tudtátok "kibírni" hogy nem feküdtetek le? Tudom hogy vannak ilyenek, legfeljebb ritka, de érdekelne a "titok".2014. jún. 12. 17:22
11/14 Pendulum92 válasza:
Hagyományos értelemben az 1. pár a házas. Nekem az a véleményem, hogy a 2. az igazi házasság...
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves Pendulum!
Szerintem sok igazság van abban amit írtál!
A Többieknek is köszönöm a választ, hasznosak voltak!
2014. jún. 13. 15:30
13/14 anonim válasza:
Egyébként ez az egész nemcsak magatokért van, hanem hogy helyes alapot építsetek az emberek felé. Mennyivel nagyobb az öröm, amikor egy szerelmes pár tisztán kel egybe, nemcsak nekik, hanem mindenkinek ez egy boldogságérzés. Építő jellegű. Ez is egy meglátás, most kaptam :-)
14/14 anonim válasza:
Ennél komolyabb probléma, hogy nem derül ki, hogy az illetővel jó e a szex. Nem mindenki azonosan "kompatibilis" egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!