Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A házasságtörés súlyosabb...

A házasságtörés súlyosabb bűn, mint ha fizetnek érte?

Figyelt kérdés

Már a nem házasok.

Valahol így magyaráztak egy idézetet. Legalábbis ilyesmi értelmet találtak neki.

( még nem vagyok házas szerencsére :-) )

2014. jún. 7. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, én is így látom. Próbáltam a hetedik válaszolónak szemléltetni, hogy mi a különbség a közönséges paráznaság és a prostitúció között. Aki parázna, az a maga bőrét viszi a vásárra, illetve a partneréét. De egy prostituált sok embert visz bele a bűnbe, ezért nagyobb az ő bűne. Pedig sok prostituált nem önként lesz prostituálttá, de ettől még tény, hogy "sok sebesültet elejtett, és sokan vannak, akik attól megölettek." De az az Örömhír, hogy mind a prostituált, mind pedig a parázna ember tiszta lappal indulhat. Ha hajlandó megtérni, Jézus Krisztus megszabadít minden bűntől, perverzitástól, köteléktől és megtisztít. Utána pedig az ember sokkal jobb érzésekkel tud a tükörbe nézni, mint előtte.
2014. jún. 10. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:
46%
Viszont szerintem van valamikor előnye a prostitúciónak is. Például vannak olyan testi nyomorékok akik csak egy prostival tudnának közösülni, azt szerintem Isten elnézi.
2014. jún. 10. 20:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Nézzük olyan szempontból, hogy ha a férfi házasság előtt kupiba jár vagy ha megcsalja a feleségét.
2014. jún. 11. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!