Van egy lány akivel csak elkezdtem ismerkedni. Tudtam hogy házas. Nem történt semmi, de a lány titkolja a férje előtt. Nagyon megtetszett. és a legszörnyűbb, hogy hiszek Jézusban. úgy érzem elbuktam. Mi a helyes? Mit tegyek?
Nem az a legszörnyűbb, hogy hiszel Jézusban, az a legjobb ami veled történhetett! :) Szerinted ez helyénvaló dolog? Te mit szólnál hozzá, ha a te feleségedről derülne ugyanez ki? Szerinted az egy egyenes nő? Ha csak megismerkedtetek abban mi titkolnivalója lehet, ha nem történt semmi?
Szerintem találsz majd magadnak egy értelmes, kedves, őszinte lányt! Ha fontos neked Krisztus megváltása, akkor szerintem Krisztus tanítása is!
Jézus azt mondta, hogy aki szereti Őt, az megtartja a parancsait. Ne csak szép szavakkal szeresd Jézust, hanem tettekkel is. Felebarátod házastársát ne kívánd!
Nehéz dolog a szívnek parancsolni, de gondold el, mit érezhet a nő férje, ha kiderülne. Ne tegyél tönkre egy családot! És amúgy igazat írt valaki előttem: milyen nő lehet az ilyen? Gondolod, hogy ha a férjének hazudik és titkolózik, akkor neked nem fog? Inkább keress egy egyenes, tisztességes lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!