Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van egy lány akivel csak...

Van egy lány akivel csak elkezdtem ismerkedni. Tudtam hogy házas. Nem történt semmi, de a lány titkolja a férje előtt. Nagyon megtetszett. és a legszörnyűbb, hogy hiszek Jézusban. úgy érzem elbuktam. Mi a helyes? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
ne játsz a tűzzel, előbb utóbb testiségben is el fogtok bukni!!! ez komoly, az ördög teljesen behálóz. ez házasságtörés, és annak a bűnnek komoly következményei vannak. ez a kapcsolat biztos hogy nem az Úrtól van! csillapítsd le magad, és várd meg a neked kirendelt lányt. Visszatekintve ezt a nőt egy parázna kísértésnek fogod majd látni.
2012. júl. 14. 19:23
 12/18 anonim válasza:
Imádkozz sokat, Isten tudja, hogy miként kell ezt az ügyet megoldani!
2012. júl. 17. 15:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a férje, nem lennél a szívem csücske. Minimum elzavarnálak a közeléből örökre, egy péklapáttal.
2012. júl. 17. 15:46
 14/18 Hazardteam ***** válasza:
0%
Ugyan.. Ki a rossebnek kell más nője? Szenvedjen a franc, boldogítsa a férje, az a dolga:)
2012. júl. 17. 16:17
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

Ha nem akarsz magadnak problémát azonnal felesd el !

És kérj bocsánatot Istentől.

Példabeszédek 5, 1-11:

Fiam! az én bölcsességemre figyelmezz, az én értelmemre hajtsd a te füledet,

Hogy megtartsd a meggondolást, és a tudományt a te ajakid megőrizzék.

Mert színmézet csepeg az idegen asszony ajka, és símább az olajnál az ő ínye.

De annak vége keserű, mint az üröm, éles, mint a kétélű tőr.

Az ő lábai a halálra mennek, az ő léptei a sírba törekszenek.

Az életnek útját hogy ne követhesse, ösvényei változókká lettek, anélkül, hogy ő eszébe venné.

Most azért, fiaim, hallgassatok engem, és ne távozzatok el számnak beszédeitől!

Távoztasd el attól utadat, és ne közelgess házának ajtajához,

Hogy másoknak ne add a te ékességedet, és esztendeidet a kegyetlennek;

Hogy ne az idegenek teljenek be a te marháiddal, és a te keresményed más házába ne [jusson].

Hogy nyögnöd kelljen [élet]ed végén, amikor megemésztetik a te húsod és a te tested.

Példabeszédek 6, 20-29 :

Őrizd meg, fiam, atyád parancsolatát, és anyád tanítását el ne hagyd.

Kösd azokat szívedre mindenkor, fűzd a nyakadba.

Valahová mégy, vezérel téged, mikor aluszol, őriz téged, mikor felserkensz, beszélget te veled.

Mert szövétnek a parancsolat, és a tudomány világosság, és életnek útja a tanító-feddések.

Hogy a gonosz asszonytól téged megőrizzenek, az idegen asszony nyelvének hízelkedésétől.

Ne kívánd az ő szépségét szívedben, és meg ne fogjon téged szemöldökeivel;

Mert a parázna asszony miatt [jut az ember] egy darab kenyérre, és [más] férfi felesége drága életet vadász!

Vehet-e valaki tüzet az ő keblébe, hogy ruhái meg ne égnének?

Vagy járhat-e valaki eleven szénen, hogy lábai meg ne égnének?

Így van, valaki bemegy felebarátjának feleségéhez, nem marad büntetlen, valaki illeti azt!

Példabeszédek 7,1-5 21-27 :

1-5 : Fiam, tartsd meg az én beszédeimet, és az én parancsolataimat rejtsd el magadnál.

Az én parancsolataimat tartsd meg, és élsz; és az én tanításomat mint a szemed fényét.

Kösd azokat ujjaidra, írd fel azokat szíved táblájára.

Mondd ezt a bölcsességnek: Én néném vagy te; és az eszességet ismerősödnek nevezd,

Hogy megőrizzen téged a nem hozzád tartozó asszonytól, és az ő beszédeivel hízelkedő idegentől.

21-27 : [És] elhitte őt az ő mesterkedéseinek sokaságával, ajkainak hízelkedésével elragadta őt.

Utána megy; mint az ökör a vágóhídra, és mint a bolond, egyszer csak fenyítő béklyóba;

Mígnem átjárja a nyíl az ő máját. Miképpen siet a madár a tőrre, és nem tudja, hogy az az ő élete ellen van.

Annak okáért most, fiaim, hallgassatok engem, és figyelmezzetek az én számnak beszédeire.

Ne hajoljon annak utaira a te elméd, és ne tévelyegj annak ösvényin.

Mert sok sebesültet elejtett, és sokan vannak, akik attól megölettek.

Sírba vivő út az ő háza, amely levisz a halálnak hajlékába.

Shalom.

2012. júl. 25. 18:08
 16/18 anonim válasza:
én is elbuktam,,hajjaj de hogy,,,d a szivem verzik utánna..
2014. márc. 6. 13:20
 17/18 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok. Csak abban reménykedem, hogy Isten ad kegyelmet! A szerelem nagyon erős dolog és szerintem szükséges is. Dávid király még a szerelme, Betsabe férjét is kinyíratta, mégis az ige úgy ír róla, hogy Isten szerint levő szíve volt.
2014. márc. 17. 14:00
 18/18 Hazardteam ***** válasza:
47%

"Dávid király még a szerelme, Betsabe férjét is kinyíratta, mégis az ige úgy ír róla, hogy Isten szerint levő szíve volt"

Elég fura önigazoló logikád van hallod.. Ha már Dávidot, meg Isten igéjét hozod fel önigazolásul, legalább ne torzíts rajta. A történtek ELŐTT vagy 20 évvel lett megemlítve Dávid kiválasztásakor, amit írtál, hogy "Isten szerint való szíve volt".

2014. ápr. 20. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!