Jehova Tanúi. Mit tegyek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Másfél éve van barátom és észre veszem rajta, hogy egyre jobban gyengül szellemileg. Csúnyán beszél, nem olvas eleget, és még ilyen "apróságok"... Nagyon bosszant nyilván és azzal hogy állandóan csesztetem azzal hogy olvasson és hogy mit hogy kéne azzal csak idegesítem. Mit tehetnék? Természetesen imádkozok nap mint nap. De én személy szerint hogyan segíthetnék neki? Olyan munkája van perpill ahol keveset lehet itthon és ez is baj.2014. jún. 1. 18:05
2/6 anonim válasza:
Ez az! No komment...nem vagy tanú mész a levesbe velem együt,mert én sem vagyok az! :)
Nem is tudom miért fárasztod a tanúkat ilyen badarságokkal...ők nem érnek rá veled foglalkozni őket várja a világ,a földi paradicsom...ejnye ejnye.
Én csak annyit tanácsolok,hogy az Őrtorony kiadványok nem fogják helyrehozni a kapcsolatotokat,és kérj segítséget másoktól.
3/6 A kérdező kommentje:
A kiadványok már sok hasznos tanáccsal láttak el...:) Az meg hogy nem írnak ide az szerintem pont az ilyen gúnyos embereknek köszönhető. Attól mert ide nem kaptam választ attól még privát üzenetet igen.
2014. jún. 4. 21:52
4/6 anonim válasza:
Én a "No komment...Egyik sem tanú" üzenetre írtam amit írtam,és egy szóval sem mondtam,hogy privátban se írnának,sőt harapnak az ilyesmire. :)
Dehát te tudod kedves kérdező,hogy mit kezedesz az életeddel...
Én csak azt kívánom neked,hogy rendeződjenek a párkapcsolati problémáid és legyetek boldogok. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2014. jún. 5. 21:05
6/6 Kvasnika László1973 válasza:
Kedves kérdező ha bibliai igazság alapján akarsz segiteni a párodnak akkor helyesen döntöttél. Az pedig nem igaz hogy a Jehova tanúi csak tanúkkal foglalkoznak. Ha ez igaz lenne nem mennének az embereknek hirdetni az evangéliumot. Ne dölj be rosszindulatú meséknek. Úgy tudsz segíteni ha türelemmel vagy és kitartasz a szeretetben. De a legfontosabb az az hogy Istenbe vesd a hited imádkoz a párodért és Isten megoldja a problémákat szia áldjon meg az Isten. Ja én is Jehova Istent szeretem és nem ettem még embert nem vagyok szektás és nem csak tanúkkal állok szóba. Ja és nem hirdetek világvégi meséket de ami aBibliában igazságnak számit ahoz ragaszkodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!