Jehova tanúi voltatok már hasonló, cikis helyzetben?
Erre a kérdésedre nem fogsz választ kapni, mert nem tudjuk a "cikis" helyzet.
Mivel erre a szellemi moslékkal töltött oldalra, egyetlen jó érzésű, Isten félő ember, és Tanú sem fog bemenni.
Hiszen ez az oldal, nem a felebaráti szeretetről szól, hanem az ellenségeskedések, és viszályok szítására.
Egy keresztény pedig nem akar ilyet.
Penu
"Mivel erre a szellemi moslékkal töltött oldalra, egyetlen jó érzésű, Isten félő ember, és Tanú sem fog bemenni."
Penu légy üdvözölve az oldalon! :D
Kedves Kérdező, nem a gyakori kérdések oldalról beszélek, hanem a hitehagyottak, és a tanúkhoz ellenséges érzetűek által kreált oldalról.
Hál Istennek ha nem sokan, de itt ezen az oldalon, azért vannak még tisztes emberek, akik nem alacsonyodnak le stílusban egy egyet nem értés miatt.
Penu
Hozélujzának:
"lusta disznókkal tele"
Kedves vagy nagyon, valahogy nem olvastam a bibliában hogy ilyen hozzáállással kereszténynek nevezhető egy ember.
s sokan nem is tudják, akikről beszélsz, így megvédeni sem tudják magukat, mert nincs fent ezen az oldalon a több mint 23.000 főt számláló Tanú akik itt Magyarországon élnek.
sőt vannak akik nem is Magyarországon élnek, külföldön élő testvérek, még is hozzá szólnak.
Hát nem sok testvér van fenn a gyakori kérdések oldalán,
a másik belinkelt oldalon, ami Isten nevét használja fel, remélhetőleg egy sem, akik komolyan veszik Isten szavát a bibliát.
A Tanúk hivatalos honlapja a jw.org. és semmi közünk sincs ehhez a a másikhoz.
Két kezemen megtudnám számolni hány tanú van a Gyakori kérdések oldalán,
úgy hogy nincs tele, és nem lusták, mert minden helyen és területen szolgálnak nem csak itt.
Többet tesznek Jézus királyságának előmozdításáért máshol, mint itt ezen az oldalon elhiheted, vannak akiknek nincs is idejük ide benézni.
Penu
Én beszélek össze vissza?
Nem azt írtad, hogy köszöntesz ezen az oldalon?
Én pedig nem erre az oldalra gondoltam, hanem az általad belinkelt oldalra,
aludni nem megyek, de ebből a kérdésből kilépek, mert csak viszályt keltőek a hozzá szólások, én pedig békében szeretnék élni.
...ezek keresztények?
Pál apostol azt mondta: "semmi rotthadt beszéd a ti szátokon ki ne jöjjön".... milyen Isten az, akinek ilyen szolgák kellenek?!
még Lujzának a "disznóval" kifejezésére.
Azt mondja a Bibliában, hogy aki az ismeret megszerzése után is roszul viselkedik, hogy olyan mint amikor a kutya visszatér az okádásához és a megmosott disznó ujra visszatér a sárba" Ezt nem én találtam ki, ez benne van a Bibliában, elítélve a rosz viselkedést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!