Jehova Tanúi miért mondjátok azt, hogy csak ti hirdetitek az igét?
Ott vannak a történelmi Egyházak akik világszerte hirdetik az igét,ott vannak más keresztény felekezetek akik ugyan azt teszik.
Lehet,hogy Magyarországon még nincs,de más országokban vannak olyan tv csatornák amelyek csak kizárólag vallási tartalmúak,és vannak rádió csatornák is mint pl. a Mária rádió.
Ezek mind azt teszik amit ti tesztek és bekerülnek minden otthonba ahol valaki akarja hallgatni vagy nézni.
Miért vagytok ennyire elszálva magatokkal és miért mondtok valótlant?
Legalább ne hazudnátok...
Sajnos úgy igaz ahogy írod első válaszoló.
Csak azt nem értem miért kell hülyének nézni az embereket?
Már többször olvastam és hallottam,hogy csak ők,csak ők és más senki.
De ki mondta ezt,ki írja ezt?
Szia!
Ez nem csak rájuk jellemző. Az ok pedig az emberi egó másoktól elkülönülő, összehasonlító jellegében keresendő. Az egó ebből az összehasonlításból feltétlen győztesként, magasabb rendű entításként szeretne kikerülni.
Pál apostol azt írja ,jaj nekem ha nem hírdetem az evangéliumot.
Igen a tanúk hírdetnek valamit de az nem az evangélium,Isten igéjét néha idézik a bibliábol,hogy alátámasszák a mondanivalójukat,de ha valaki ismeri a bibliát,szép napot kíván nekik és ott hagyja őket.
Azert mert csak Jehova Tanui hirdetik ugy ahogy Jezus meghagyta.
A tobbi egyhaz emberek erdekeit nezik.
Jezus szemtol szembe beszelt,es tanitotta az embereket,latta ki hogyan reagal a mondandojara,es tudott nekik segiteni.
Iteld meg te magad melyik helyes.
Kedves utolsó!
Igen Jézus meghagyott valamit,és amikor mennybemenetele előtt ,búcsúzott a tanítványaitól,azt mondta,ti lesztek a tanúim,figyelj csak
Az egybegyűltek erre megkérdezték: „Uram, mostanában állítod helyre Izrael országát?” 7„Nem tartozik rátok – felelte –, hogy ismerjétek az időpontokat és a körülményeket. Ezeket az Atya szabta meg saját hatalmában. 8De megkapjátok a Szentlélek rátok leszálló erejét, és tanúim lesztek Jeruzsálemben s egész Júdeában és Szamáriában, sőt egészen a föld végső határáig.” 9Azután, hogy ezeket mondta, a szemük láttára fölemelkedett, és felhő takarta el szemük elől.
Ha tovább olvassuk akkor még az "1914 égi királyság" is dugába döl ,mert azt írja isten igélye,hogy Krisztus látható modon fog vissza jönni.
0Amint merőn nézték, hogyan emelkedik az égbe, egyszerre két férfi termett mellettük fehér ruhába öltözve. 11Ezt mondták nekik: „Galileai férfiak! Mit álltok itt égre emelt tekintettel? Ez a Jézus, aki tőletek az égbe vétetett, úgy jön el ismét, amint szemetek láttára a mennybe ment.”
Ezek után nagyon meg kell vizsgálni,amit a tanúk hirdetnek
Mit tanít valójában a Biblia,és mit hirdetnek az igazi keresztyének?
A tizenegy tanítvány elment Galileába, arra a hegyre, ahova Jézus rendelte őket. 17Amint meglátták, leborultak előtte, bár néhányan kételkedtek. 18Jézus odalépett hozzájuk, és így szólt: „Én kaptam minden hatalmat égen és földön. 19Menjetek tehát, tegyétek tanítványommá mind a népeket! Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevére,
és tanítsátok meg őket mindannak a megtartására, amit parancsoltam nektek. S én veletek vagyok mindennap, a világ végéig.”
A Biblia Jézus Krisztusról szól,Őt kell hirdetni,halálát ,feltámadását,és visszajövetelét.
És nem valami zagyvaságot,amihez innen is meg onnan is kiragadok részeket a Bibliábol.
Nem tudom milyen felszínes megjegyzések vannak a hirdetésről.
Azok támadják a hirdetőköt akik nem hirdetnek.Ez kétszeres hiba Isten és Jézus előtt.
Egyik nemhirdetnek amit Jézus hátrahagyott.
Másik aki hirdeti támadják.
Az igazságot zagyvaságnak a zagyvaságot igazsának.
De feltüntetik maguknak,hogy ők az igazak.Hát nem igazak hanem Sehol nincsenek csak mint a kígyó ha a sarokba szorul össze vissza kapál a védelemben.
Hirdetésükből nem szolnak mert nincs.
De van Isten és Ő látja ezt az igazságtalanságot,de még hitüksincs mert ha volna nemtámadná azt aki Jézus parancsát végzi,inkább lesütné a fejét.
Jézus azt mondta"Elmenvén tegyetek tanítványa minden nemzetből embereket"Akkor aki nemvégzi a munkát miért meri kritizálni azt aki végzi.
Sátán is ezt tette Istent kritizálva azzal,hogy az ember nem fog hűséges lenni Istenhez.De csalódott.
Aki Isten kedvére akar tenni elhagyja ezt a mentalitást aki nem jobban támadja azt aki az idejét erre a szolgálatra teszi.
Ez a biblia vers illik rájuk:"Uram,Uram nem a te nevedben prédikáltunk es akkor én vallást teszek soha nemismertelek titeket,távolzatok ti törvénynélküliek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!