Kik azok, akik önmagukban hisznek?
ha utánaolvasol a sátánizmusnak, akkor megtudod, hogy épp ők, akik kizárólag magukban hisznek és full ateisták :D a sátánizmus kifejezés megtévesztő, nem azt jelenti, hogy a sátánt imádják....tényleg olvass utána
az ateisták semmiben nem hisznek, nincs dogmarendszerük, vallásos szabályaik, stb., ebben különböznek a sátánistáktól, nekik van
és az is téves kifejezés, hogy ez ebben hisz, az meg abban, mert hinni valamiben nem jelent egyet az imádatával, az csak annyi, hogy elfogadod a tényt, hogy létezik...ilyen formán a keresztények is hisznek a Sátánban is, hiszen úgy gondolják, létezik...
A Biblia írja, hogy lessz idő, amikor nem fogadják el az igazságot, hanem a saját kívánságuk szerinti tanitókra hallgatnak. Azért is pontozzák le leginkább azokat akik kiállnak a Biblia igazsága mellett.
Nem mindig igaz az ami szép és kellemes, és nem mindig kellemes és szép ami igaz.
Ha nem vagy hajlandó meggzőződni arról mi az igazság a Bibliában leírtakról, akkor milyen bizonyitékot akarsz?
Egy példa...
Ézs 55,6 Keressétek az Urat, a míg megtalálható, hívjátok őt segítségül, a míg közel van.
Ha igazán megakarod ismerni Istent, megtalálhatod, csak keresd őt, de őszintén.
Sajnos a legtöbb ateista ezt nem próbálta, és azt mondják, hogy nincs bizonyiték, pedig minden amit látsz az Ő kezének munkája.
Mivel ez nem volt elég az embernek, még a fiát is elküldte, de ha nem hiszed, többet nincs mit tenni.
Amikor valaki valamire ami igaz azt mondja, hogy nem hiszem, becsukta az ajtót.
12-es
Nem azért pontoztak le a többiek, mert kiállsz a Biblia mellett, hanem mert lenézően, és sértően beszélsz felebarátaidról, akiket ateistának nevezel.
"Ézs 55,6 Keressétek az Urat, a míg megtalálható, hívjátok őt segítségül, a míg közel van."
Ezt sajnos nem értem, elmagyarázná valaki?
Mert hogy is van ez?
Az Úr nincs mindig itt? Időnként szabadságra megy? Vagy házon kívül van? Netán értekezleten? Vagy csak megunta, hogy folyton keresik, és letagadtatja magát?
Én kerestem, kerestem, és sose sikerült megtalálnom...
Úgy látszik, nincs szerencsém... :-(
Normális esetben az embereknek csak önmagukban kellene hinniük.
Az atesiták a természetfeletti lények létezésében nem hisznek. Hogy magukban hisznek-e, valószínű. Az ember csodákra képes, nem kell másban hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!