Találkoztatok már azokkal a koreai hittérítőkkel, akik valami Anyaistenben hisznek? Mi a véleményetek?
Ma délelőtt becsengetett hozzám két nagyon kedves koreai hölgy. Először azt hittem,Jehova tanúi,de nem. Valami egészen más. Pontosan nem tudom,miféle valláshoz tartoznak,de folyamatosan arról beszéltek (már amennyit értettem /igazán törték a magyart/),hogy ők Anyaistenben hisznek. Mert a Bibliában is benne van,hogy Anyaisten létezik. Elémdugtak egy táblagépet,levetítettek róla egy kisfilmet,ami arról szól,hogy a természetben mindennek van anyja. Pl a madaraknak,meg stb... Aztán kérdezték,mi a véleményem. Azonban a válaszomat szerintem nem teljesen értették,(megfelelő magyartudás híján). Meghívtak magukhoz,a templomukba. Adtak egy szórólapot,amin rajta van a cím,meg egy leírás erről az egész Anyaistenes dologról.
Nem totál furcsa ez,hogy a "keresztény Európában" koreiak a Bibliára hivatkozva Anyaistenhez térítenek????? Vagy jobb,ha már semmin nem lepődök meg? :)
2. Válaszoló
Szerintem nem ők azok
A béke egyháznál nem írnak anyaistenről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!