Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hisztek Istenben?

Ti hisztek Istenben?

Figyelt kérdés
Ha igen/nem, miért?

2014. máj. 27. 17:53
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
47%

"Hittel még nem oldódott meg semmi"

Olyankor mit tesz az ember amikor kiderül hogy rákos?Többet ér ha cselekszik meg tesz a dolgokért?Na ilyenkor mit tegyen?Olyat már hallottam hogy valaki a hite miatt legyőzte a rákot,a kemoterápiáról meg szinte csak rosszat hallok,többen halnak bele mint amennyien meggyógyulnak!De bizos neked van igazad!

"Annyi másra lehetne fordítani az imádkozásra szánt időt meg az egyházadót"

Szerinted az imádkozás az több órás folyamat? Persze mindenki addig imádkozik ameddig akar de 5-10percben simán elmondok egy imát!És nem kell templomban lennem meg keresztet szorongatnom stb.Ennyi időm mindíg van de szerintem nem csak nekem.Szó nincs arról a Bibliában hogy neked egyházadót kell fizetned stb.Az amit az egyház csinál annak semmi köze Istenhez!Sőt!

2014. júl. 8. 07:15
 52/60 homo ludensz ***** válasza:
Istenben hívőnek tartom magam és ha "imádkozom" az köszönettel indul mivel szerintem oly sokat kaptam Szívem Istenétől hogy azt felsorolni sem lehetne. Sosem állítom szembe a szakemberi beavatkozást a pusztán csak csodavárással,de áldást kérhetek az orvosra a beavatkozás hatékonyságára de még az eszközökre is amivel műveli azt.Az aki javíthat a testi s lelki kondíciómon egy betegség esetén a Teremtő Isten és a jól felkészült orvos. Az egyik teremtett tehát tudja miből állok a másik ismeri mert tanulta hogy felismerje és korrigálja a bajt. Az orvos a Teremtő (keze),eszköze és nincs itt csoda mert sem a születés sem az elmúlás nem a csoda kategóriába tartozik.
2014. júl. 8. 09:26
 53/60 anonim válasza:
Igen, hiszek. Számtalanszor megtapasztaltam már, konkrétumokat is tudok mondani.
2014. aug. 2. 08:32
 54/60 anonim ***** válasza:
6-7 éves korom óta nem hiszek a mesékben.
2014. aug. 2. 14:25
 55/60 anonim válasza:
Istent az ember találta ki magának. Amúgy én nem hiszek benne.
2016. jan. 2. 01:15
 56/60 anonim válasza:
0%

Isten természetesen létezik, és én hiszek is benne:)

Nagyon sokan azért nem hisznek benne, mert azt mondják, hogy "Ha létezne Isten, akkor nem történne ennyi rossz dolog a földön, nem lenne betegség, ésatöbbi..."

Isten a világot, és az embert is tökéletesre teremtette meg, hogy vele együtt uralkodjon a földön és öt szeresse. De az elsö emberpár( Àdám és Éva) bűnbe esett, emiatt Isten elküldte öket az édenkertböl. Azt mondta nekik(nem tudok pontosan idézni), hogy ezentúl a férfinak nehéz munkát kellesz végeznie, a nönek pedig fájdalommal kellesz szülnie. Tehát ez a sok rossz, mind a bűneset óta van a világon.

Viszont, ha megtérsz, megvallod a bűneidet Isten elött, ö új, örök életet ad, segíteni fog, mindenben(persze lesznek nehézségeid, nem pottyan minden az öledbe:)), és a halál után Vele élhetsz a Mennyországban<3

Ha nem térsz meg, akkor a kárhozatba kerülsz, és örökké kínlódni fogsz.

Ilyen egyszerű:)

Én a jó utat választom:)

14/L

2016. márc. 30. 22:07
 57/60 anonim válasza:
Igen. 14/L
2017. ápr. 15. 20:12
 58/60 anonim ***** válasza:
Te hiszel Mátyás királyban ?? Akár hiszel benne akárnem ö akkor is létezet. Ahogy Isten is Létezet,létezik és létezni fog
2017. dec. 16. 23:32
 59/60 anonim ***** válasza:
Igen. Egyetemen találkoztam hiteles keresztényekkel, akik úgy is éltek, nem csak beszéltek a kereszténységről, és hallgatva őket kialakult bennem a hit Istenben. :)
2017. dec. 17. 00:28
 60/60 anonim válasza:
Igen hiszek! Már többszőr is éreztem az ő jelenlétét! Ezelőtt mikor kisebb voltam, akkor még nem hittem benne. De mára már ez megváltozott! :)
2019. máj. 30. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!