Mi a különbség a pünkösdisták és az adventisták között?
Figyelt kérdés
Ha tanításokban van a különbség, melyek a legszembeötlőbbek egymás számára?2014. máj. 27. 17:06
11/14 anonim válasza:
Még anynit szeretnék mondani, hogy a 09:43-as válaszolóval együtt remélem, mindenki választ kapott a kérdéseire. Ha mégsem, és nem a vitatkozás hajtja, akkor nyugodtan írhat privát üzenetet, amiben tudok, szívesen segítek, és tisztázhatjuk a teológiai kérdéseket is. Természetesen azonban nagy mértékben tiszteletben tartom mindenki hitét, így elfogadom, ha valaki nem azonosul az én teológiai nézeteimmel.
12/14 anonim válasza:
10/.....A válasz 100%-ban hasznosnak tünik.
Én ugy látom a vállasz 100%-ban hazugnak tünik.
13/14 anonim válasza:
Sziasztok!
A 10-es válasz korrekt. Ha úgy látod, hogy 100%-ban hazug, akkor nagyon szívesen elolvassuk - már ha értelmes módon le tudod írni - hogy milyen érvek mentén gondolod a választ 100%-ban hazugnak...
Nálad a labda.
Üdv. Péter
14/14 anonim válasza:
Én a 10 helyében ,nem volnék biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!